ben benaklımda böyle bir proje var isteyene açıklayabilirim
mükemmel fikiraklımda böyle bir proje var isteyene açıklayabilirim
2 versiyonu olacak biri basit diğeri karmaşık 1 si python selyuim ve sadece derse katılacak diğeri ise yoklama alınınca burda diyecekben ben
Yazılımcıyım daha önce bölümümdeki öğretmenlerime sordum ama ses çıkartmadığınız veya da yoklama alınırken burda demediğiniz için yok sayılıyorsunuz bilginiz olsun basit bir proje gönderilen zoom id ve password’u değer olarak curl ile gönderilir ve zoom soket’i ile çok basit bir şekilde bağlanılır.
Algoritma yapmak da basit ses dinleyen bi api alıp zoom soketlerine entegre ile string=‘Adiniz’; basit bir if sorgulaması ile de google translate apisine bağlanır ama işe yaramaz ders işleniyor ve soru soruluyor yine yok yazıyorlar şahit oldum. Ayrıca istatistik kasmak istiyorsan yazılabilir ama dediğim gibi yoklamadan kaçmak için kullanmak zorbağlanma kısmı kolay sıkıntı algoritma yazamak zaten
ara sıra anladım hocam falan derse nasıl olur derse katılmış gibi hava katar ?Yazılımcıyım daha önce bölümümdeki öğretmenlerime sordum ama ses çıkartmadığınız veya da yoklama alınırken burda demediğiniz için yok sayılıyorsunuz bilginiz olsun basit bir proje gönderilen zoom id ve password’u değer olarak curl ile gönderilir ve zoom soket’i ile çok basit bir şekilde bağlanılır.
Sponsor olurumaklımda böyle bir proje var isteyene açıklayabilirim
Hocanın söyleyeceği şeyi tahmin edemezsin böyle bir şey yapmak delilik birden çok ihtimal yazman gerek bi ton satıra ulaşır yazılım böyle bir şey için gereksiz düşünsene hoca bir şey konuşmuyor ölüm sessizliği var api anladım hocam diyorara sıra anladım hocam falan derse nasıl olur derse katılmış gibi hava katar ?
bizim okulda yoklama mantığı farklı işimi haleder benceHocanın söyleyeceği şeyi tahmin edemezsin böyle bir şey yapmak delilik birden çok ihtimal yazman gerek bi ton satıra ulaşır yazılım böyle bir şey için gereksiz düşünsene hoca bir şey konuşmuyor ölüm sessizliği var api anladım hocam diyor