Hiçbir şey anlamadımParayı normal kartan çekiyor beli bir süre sonra bir kısmını geri veriyor
Aylık Spotify Kullanıyorsun ve Ödediğin Miktar 50 TL.Hiçbir şey anlamadım![]()
sebep?Nays gördüğüm en karaktersiz firma olabilir
Yt premium için vermesi gereken cashback'i vermiyor. 3-4 kez oldu aynı olay. Ben de artık nays kullanmıyorumsebep?
desteğe yazıyorsun 2 güne hallediyolarYt premium için vermesi gereken cashback'i vermiyor. 3-4 kez oldu aynı olay. Ben de artık nays kullanmıyorum
50 kere yazdım desteğe hiçbirinde halletmediler. Ödemeyi yapmadan önce yazdığım da oldu, "yine aynı sorunu yaşarsam yardımcı olacak mısınız?" dedim, her türlü yardımcı oluruz mağdur olmazsınız dediler. Değişen bir şey olmadı benim para yine naysta kaldıdesteğe yazıyorsun 2 güne hallediyolar
davet parasını alamadım geçen yazdım 2 güne parayı yatırdılar sizinkisini bilemem50 kere yazdım desteğe hiçbirinde halletmediler. Ödemeyi yapmadan önce yazdığım da oldu, "yine aynı sorunu yaşarsam yardımcı olacak mısınız?" dedim, her türlü yardımcı oluruz mağdur olmazsınız dediler. Değişen bir şey olmadı benim para yine naysta kaldı
Papara dışında hangileri 18 yaşın altını kabul ediyor?Bildiğiniz üzere cashback veren uygulama/bankalar ilk çıktıkları zaman sağlam kampanyalarla müşteri topluyorlar. Ardından yavaş yavaş bu kampanyaları, cashbackleri azaltıyorlar. Nays'ın da artık bu zamana geldiğini düşünüyorum. Bundan dolayı güncel cashback listesini paylaşmak istedim.
Elektronik Para Kuruluşları Netflix Spotify YouTube Premium Amazon Prime Google Play Store iOS App Store Steam Nays %50 Cashback %50 Cashback %50 Cashback - %20 Cashback %20 Cashback %10 Cashback Popypara %50 Cashback %50 Cashback %50 Cashback %50 Cashback %50 Cashback %50 Cashback - Sipay %60 Cashback %60 Cashback %60 Cashback %60 Cashback %10 Cashback %10 Cashback %10 Cashback Papara 20₺ Cashback 15₺ Cashback 10₺ Cashback - %5 Cashback %5 Cashback %10 Cashback Paycell %50 Cashback %50 Cashback %50 Cashback %50 Cashback - - - Uption 50₺ Cashback 40₺ Cashback 30₺ Cashback 30₺ Cashback - - -
- Listede olmayan uygulama/sitelerin eğer mobil uygulaması var ise, App Store & Play Store üzerinden abonelik yaparak cashback alabilirsiniz. Örneğin Popypara üzerinden Discord Nitro için %50 cashback alabilirsiniz. (Uygulama mağazasından abonelik yapmanız lazım.)
NOT: Bilgiler bu kaynaktan alınmıştır. Bankalar aylık olarak cashback kampanyalarını düzenlemektedir. En güncel bilgi için bankanın/uygulamanın kampanyalar sayfasını kontrol etmelisiniz.
annene babana hesap açarak naysı kullanabiliyorsun bağlı hesap diye geçiyor sanırımPapara dışında hangileri 18 yaşın altını kabul ediyor?
Biliyorum ben diğerleri 18 yaş altı oluyor mu diye sordum.annene babana hesap açarak paparayı kullanabiliyorsun bağlı hesap diye geçiyor sanırım