Casio saat kutusu orjinalmi

Reaksiyon skoru
2
Bu Casio kutusu orjinalmi

Ekler

• IMG_3296.webp
    IMG_3296.webp
    28.6 KB · Hit: 77
  • IMG_3295.webp
    IMG_3295.webp
    23.9 KB · Hit: 73
Galiba 2 çeşit kutuyla gönderiliyor Casio saatler, kimisine metal kimisine böyle gidiyor.

Kanka genelde kutular çok basit oluyor o yüzden orjinaldir. Bende vitizen tsuyosa var 20k kutusu karton spinnaker saatim var taşıma kutusu yedek kauçukla kordon bile var çantanın içinde yani anlıcağın orjinaldir
tamam teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ersa saat garanti belgesi çıktı mı ?
henüz almadım trendyolda bu fotorafı paylaşmış alan biri bende bu saati almayı düşünüyorum ama orjinaliğinden şüpeliyim

Galiba 2 çeşit kutuyla gönderiliyor Casio saatler, kimisine metal kimisine böyle gidiyor.
tamam teşekürler

Bende bu saatin kadranı farklı renk olanı var, yuvarlak metal kutuda geldi. Diğer 2 Casio saatim de aynı kutuda gelmişti. Bu modelin bu rengi çok tutulduğu için şüphe etmedim desem yalan olur. Fiyatı nedir ?

Bende bu saatin kadranı farklı renk olanı var, yuvarlak metal kutuda geldi. Diğer 2 Casio saatim de aynı kutuda gelmişti. Bu modelin bu rengi çok tutulduğu için şüphe etmedim desem yalan olur. Fiyatı nedir ?
6.800 abi

https://www.hepsiburada.com/casio-m...ol-saati-p-HBCV00004XMYQ3?magaza=MENA İTHALAT
linki de bu

saatin kordonunda casio etiketli ip var miydi ?
dip not : bana saatin fiyati cok pahali geldi biraz da daha para koyulup otomatik saat zorlanir.

İki tane casio aldım biri böyle diğeri metal kutuda geldi orijinaldir aksini düşünmedim hiç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,391
Üyeler
187,669
Son üye
dareau
Geri