Casper Excalibur G770.1075-8EH0X alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Selamlar, bir çok markaya baktığımda bu özelliklere sahip olan bazı laptopların aşırı pahalı olduğunu gördüm. Kafama en çok yatan ise bu laptop oldu. Sizce nasıldır? Alınabilir mi? Teşekkürler..

Laptop olduğunu göz önünde bulundurarak söylüyorum gayet güzel. 10. Nesil İntel işlemci ve ekran kartı yeterli olacaktır.

Evet ben de öyle düşünüyorum fakat insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor, haliyle yüksek miktarlarda para vereceğiz. Elimde patlamasını hiç istemem açıkçası. Teşekkürler. :)

Bence guzel alabilirsin

Gtx 1660ti bakın boşverin 10.nesil işlemciyi. Oyun falan oynayacaksınıız sonuçta.

Gtx 1660ti bakın boşverin 10.nesil işlemciyi. Oyun falan oynayacaksınıız sonuçta.
Şansıma karşıma daha iyi bir sistem çıktı açıkçası. İkinci el bir sistem aldım. Bana göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kasa, monitör, klavye ve mouse dahil olarak aldım. Gayette memnunum şuan. :)

Selamlar, bir çok markaya baktığımda bu özelliklere sahip olan bazı laptopların aşırı pahalı olduğunu gördüm. Kafama en çok yatan ise bu laptop oldu. Sizce nasıldır? Alınabilir mi? Teşekkürler..

Casper'dan uzak durmanızı öneririm.
Şansıma karşıma daha iyi bir sistem çıktı açıkçası. İkinci el bir sistem aldım. Bana göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kasa, monitör, klavye ve mouse dahil olarak aldım. Gayette memnunum şuan. :)
Ne aldınız? Hayırlı olsun.

MSI GTX 1660 Super 8GB Ekran Kartı
MSI b450ma pro 4133mhz Anakart
AMD Ryzen 5 2600 19mb
Gskill jipsaw 16gb RAM
Toshiba 500gb SSD
Power boost 680 KASA
Logitech klavye ve mouse
8 GB 1660 super ne zaman çıktı hocam ne yaptınız :D Laptop yerine masaüstü mü aldınız?

Geri