abdllhorta
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Teşekkürler hocam.Bence guzel alabilirsin
Şansıma karşıma daha iyi bir sistem çıktı açıkçası. İkinci el bir sistem aldım. Bana göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kasa, monitör, klavye ve mouse dahil olarak aldım. Gayette memnunum şuan.Gtx 1660ti bakın boşverin 10.nesil işlemciyi. Oyun falan oynayacaksınıız sonuçta.
Hayırlı olsun.Şansıma karşıma daha iyi bir sistem çıktı açıkçası. İkinci el bir sistem aldım. Bana göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kasa, monitör, klavye ve mouse dahil olarak aldım. Gayette memnunum şuan.![]()
Casper'dan uzak durmanızı öneririm.Selamlar, bir çok markaya baktığımda bu özelliklere sahip olan bazı laptopların aşırı pahalı olduğunu gördüm. Kafama en çok yatan ise bu laptop oldu. Sizce nasıldır? Alınabilir mi? Teşekkürler..
Ne aldınız? Hayırlı olsun.Şansıma karşıma daha iyi bir sistem çıktı açıkçası. İkinci el bir sistem aldım. Bana göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kasa, monitör, klavye ve mouse dahil olarak aldım. Gayette memnunum şuan.![]()
MSI GTX 1660 Super 8GB Ekran KartıCasper'dan uzak durmanızı öneririm.
Ne aldınız? Hayırlı olsun.
Casper da problem yok. Ben de merak ettim ne aldınız?Casper'dan uzak durmanızı öneririm.
Ne aldınız? Hayırlı olsun.
8 GB 1660 super ne zaman çıktı hocam ne yaptınızMSI GTX 1660 Super 8GB Ekran Kartı
MSI b450ma pro 4133mhz Anakart
AMD Ryzen 5 2600 19mb
Gskill jipsaw 16gb RAM
Toshiba 500gb SSD
Power boost 680 KASA
Logitech klavye ve mouse
Hayırlı olsun. Masaüstüne gecmissinizMSI GTX 1660 Super 8GB Ekran Kartı
MSI b450ma pro 4133mhz Anakart
AMD Ryzen 5 2600 19mb
Gskill jipsaw 16gb RAM
Toshiba 500gb SSD
Power boost 680 KASA