Senerr
80+ Bronze
İşin daha komik yanı, hem cihaz 9 ayı oldu alalı tozlandı fanları falan aşırı hem de daha da düşüğünü gördüğüm zamanlar oldu. Şarj cihazı takılıyken bataryası ısınıyor onunda etkisi var sizde, bir de MUX modu önemli. Paneli ghosting yapmayan bir IPS panel olduğundan ekranı sürekli sıcak zaten mesela ekranın altındaki Excalibur fontunun oralara dokunursanız yazıya anlarsınız, ghosting seviyesinde etkisi var mesela panel ısısının. Bu laptopun bataryası da şarj cihazı takılıyken biraz fazla ısınıyor fanlar uzak kalıyor soğutma sistemi bu yüzden biraz sıkıntılı yoksa kasası öyle böyle işte. Bu arada Windows'ın ayarları ile oynamanızı tavsiye etmem.Alıntıyı görüntüle
windowstan bahsediyorum,açıklayıcı olamamışım pardon.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam bakın, ofis modunda olmasına rağmen böyle. siz nasıl 2600rpm'e düşürdünüz?
%51 Srgb %45 NTSC oranı var evet yetersiz bir renk gamutu ama laptop panelleri monitör panellerine benzemiyor, diğer laptoplarda da giriş seviyesinde genelde NTSC oranı sRGB oranı yüksek olursa bu seferde ghosting çıkıyor. Bir de modele göre panel değiştiren markaları düşününce şans işi oluyor tamamen.
Bu laptopun en sevdiğim özelliklerinden, sRGB oranı yüksek olmasa da ghosting az bende ve Samsung Odyssey G3'Ün %96 sRGB oranına rağmen ghosting bombası modelinden sonra ilaç gibi gelmesi ama sizin modeli bilemem şimdi.
Rastgele kapanma sorununu çözdünüz mü ? Ben Casper'ı almadan önce özellikle G870'in freedoslarında Windows kurmasının zor olduğunu duymuştum freedos olmayan modeli denk geldi şansıma. Sizin kurulumunuzda bir problem olabilir zaten hiçbir driver de yüklemedim Casper'a ait, Control Center bile hiç emek verilmeden yapılmış zira.Alıntıyı görüntüle
windowstan bahsediyorum,açıklayıcı olamamışım pardon.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bakın, ofis modunda olmasına rağmen böyle. siz nasıl 2600rpm'e düşürdünüz?
Son düzenleme: