NothingMan;
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Sorum aynı şu şekil alınır mı? tecrübeniz nasıl yada alnimazzsa hangi Bilgisayar alınır bu civarlarda
şuan kaç para bütçeniz var hocamSorum aynı şu şekil alınır mı? tecrübeniz nasıl yada alnimazzsa hangi Bilgisayar alınır bu civarlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan kaç para
Hocam 30 e çıkabilirim hata dahada zorlarim ama olabildiğince 30 aşağısı almayı düşünüyorum laptobu çok seversM ayrı mesele de öyle bı laptop bulamadım dahaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan kaç para bütçeniz var hocam
Hocam sizce nitro 5 rtx 3070ti nasıl
o kısmını bilmiyorum hocam ben genel olarak önerilen modelleri önerdim size ama 33k ya 4050 alabilirsiniz 40k olsa 4060 felan önerebilirdimMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hoc
Hocam sizce nitro 5 rtx 3070ti nasıl
o kısmını bilmiyorum hocam ben genel olarak önerilen modelleri önerdim size ama 33k ya 4050 alabilirsiniz 40k olsa 4060 felan önerebilirdim
Aşağı yukarı benim yazdığım Bilgisayarla aynı güçte hocam ikinci el garantili excaliburu 23 civarı satıyor adam bundan alsam zarar etmezmiyimo kısmını bilmiyorum hocam ben genel olarak önerilen modelleri önerdim size ama 33k ya 4050 alabilirsiniz 40k olsa 4060 felan önerebilirdim
Niye kimse hem fikir değil ki Bilgisayar aynı bı güzel diyolar test ediolar bı pişmanlık diyolarÖneri vermeyeceğim ama casper ürünlerinden uzak durun.
Ekran kartı w değerine dikkat ederek alın, Casper'ın 105w Nitro V15'in nasıl bilmiyorum.Aşağı yukarı benim yazdığım Bilgisayarla aynı güçte hocam ikinci el garantili excaliburu 23 civarı satıyor adam bundan alsam zarar etmezmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Niye kimse hem fikir değil ki Bilgisayar aynı bı güzel diyolar test ediolar bı pişmanlık diyolar