Casper excalibur g870 ti rtx 4050 6gb alınır mı? i512450h işlemci

Reaksiyon skoru
7
Sorum aynı şu şekil alınır mı? tecrübeniz nasıl yada alnimazzsa hangi Bilgisayar alınır bu civarlarda

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoc

Hocam sizce nitro 5 rtx 3070ti nasıl
o kısmını bilmiyorum hocam ben genel olarak önerilen modelleri önerdim size ama 33k ya 4050 alabilirsiniz 40k olsa 4060 felan önerebilirdim

o kısmını bilmiyorum hocam ben genel olarak önerilen modelleri önerdim size ama 33k ya 4050 alabilirsiniz 40k olsa 4060 felan önerebilirdim
Aşağı yukarı benim yazdığım Bilgisayarla aynı güçte hocam ikinci el garantili excaliburu 23 civarı satıyor adam bundan alsam zarar etmezmiyim

Öneri vermeyeceğim ama casper ürünlerinden uzak durun.
Niye kimse hem fikir değil ki Bilgisayar aynı bı güzel diyolar test ediolar bı pişmanlık diyolar

Aşağı yukarı benim yazdığım Bilgisayarla aynı güçte hocam ikinci el garantili excaliburu 23 civarı satıyor adam bundan alsam zarar etmezmiyim

Niye kimse hem fikir değil ki Bilgisayar aynı bı güzel diyolar test ediolar bı pişmanlık diyolar
Ekran kartı w değerine dikkat ederek alın, Casper'ın 105w Nitro V15'in nasıl bilmiyorum.

Geri