Casper pad h10 pro nasıldır?

swindler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
510
Beyler öyle tablet bakıyordum ders için falan casperın bu h10 pro tabletine denk geldim fiyatına bakıldıgında özellikleri baya güzel gibi. Nasıldır alınır mı?

Beyler öyle tablet bakıyordum ders için falan casperın bu h10 pro tabletine denk geldim fiyatına bakıldıgında özellikleri baya güzel gibi. Nasıldır alınır mı?
Ekran olarak 5080
İşlemci olarak 3060
Ekran Hz olarak 1060 :d

Ekran olarak 5080
İşlemci olarak 3060
Ekran Hz olarak 1060 :d
Harbi 60hz koymuşlar. Bari 90 olsaydı ya. Bukadar donanımı basıp nası 60 hz yapabiliyorlar anlamadım. Ama hala alınabilir gibi oled ekranlı diğer modeller bundan baya pahalı bildiğim kadarıyla.

Harbi 60hz koymuşlar. Bari 90 olsaydı ya. Bukadar donanımı basıp nası 60 hz yapabiliyorlar anlamadım. Ama hala alınabilir gibi oled ekranlı diğer modeller bundan baya pahalı bildiğim kadarıyla.
Film ve diziler maks 60hz.
Sadece ben film ve dizi izlerim.
Oyun falan oynamam dersen çok güzel tablet.
Ben alacağım 15 güne.

Film ve diziler maks 60hz.
Sadece ben film ve dizi izlerim.
Oyun falan oynamam dersen çok güzel tablet.
Ben alacağım 15 güne.
Oyun oynamam diye düşünüyorum ama oynasamda aşırı sorun olmaz herhalde. Şuanlık soru çözümü için kullanacağım zaten. Onun yerine alınabilecek başka model varmı bildiğiniz?

Oyun oynamam diye düşünüyorum ama oynasamda aşırı sorun olmaz herhalde. Şuanlık soru çözümü için kullanacağım zaten. Onun yerine alınabilecek başka model varmı bildiğiniz?
Oled yok.
IPS ariyosan Pad 7, yeni Huawei matepad 11.5

Oled yok.
IPS ariyosan Pad 7, yeni Huawei matepad 11.5
Peki hocam sizce Honor pad v9 mu yoksa casper mı? Oled olmadigini biliyorum sadece Honor 2k daha ucuz ve bazı özellikleri daha iyi. Yani casper o arayı kapayabiliyormu?

Peki hocam sizce Honor pad v9 mu yoksa casper mı? Oled olmadigini biliyorum sadece Honor 2k daha ucuz ve bazı özellikleri daha iyi. Yani casper o arayı kapayabiliyormu?
Dostum beklenti ve ihtiyaçların önemli olan.
Kimisi gider 50k bütçeye 4060 sistem +oled monitör alır.
Kimisi gider 9070xt sistem alır kalan 3-5 bin ile de 1080p monitör alır.
Oled bambaşka bir teknoloji ve bana göre rakibi yok.
Ha senin için 144hz, işlemci ve güncelleme desteği önemli ise honor al.
Ha yok oled olsun da diğerleri önemsiz dersen tabi ki Casper.

Bugün mediamarkt ve vatan mağazalarında satışa sunulmuş. İnceledim, ekranı muhteşem. Bunda içerik tüketmek acayip keyifli olur ancak hoparlör çöp. Mutlaka ama mutlaka haricî hoparlör desteği şart. Ankerin almayanı dövdükleri 450ye satılan hoparlörlerden iki adet alınıp ses konusu halledildiğinde çok keyifli olur.
60 hz olması webde gezinmede bir handikap değil. Ben de ipad 10 var, onunla hemen hemen aynı deneyimi sunuyor. 15 bine kesinlikle olmuş. Klavyesine 3k vermeye gerek yok. Zira piyasada 1.000-1.500₺ye harika bluetooth klavye mouse setleri bulmak mümkün. Kutusundan standlı kılıfı çıkıyor zaten.

Geri