Ekran olarak 5080Beyler öyle tablet bakıyordum ders için falan casperın bu h10 pro tabletine denk geldim fiyatına bakıldıgında özellikleri baya güzel gibi. Nasıldır alınır mı?
Harbi 60hz koymuşlar. Bari 90 olsaydı ya. Bukadar donanımı basıp nası 60 hz yapabiliyorlar anlamadım. Ama hala alınabilir gibi oled ekranlı diğer modeller bundan baya pahalı bildiğim kadarıyla.Ekran olarak 5080
İşlemci olarak 3060
Ekran Hz olarak 1060 :d
Film ve diziler maks 60hz.Harbi 60hz koymuşlar. Bari 90 olsaydı ya. Bukadar donanımı basıp nası 60 hz yapabiliyorlar anlamadım. Ama hala alınabilir gibi oled ekranlı diğer modeller bundan baya pahalı bildiğim kadarıyla.
Oyun oynamam diye düşünüyorum ama oynasamda aşırı sorun olmaz herhalde. Şuanlık soru çözümü için kullanacağım zaten. Onun yerine alınabilecek başka model varmı bildiğiniz?Film ve diziler maks 60hz.
Sadece ben film ve dizi izlerim.
Oyun falan oynamam dersen çok güzel tablet.
Ben alacağım 15 güne.
Oled yok.Oyun oynamam diye düşünüyorum ama oynasamda aşırı sorun olmaz herhalde. Şuanlık soru çözümü için kullanacağım zaten. Onun yerine alınabilecek başka model varmı bildiğiniz?
Peki hocam sizce Honor pad v9 mu yoksa casper mı? Oled olmadigini biliyorum sadece Honor 2k daha ucuz ve bazı özellikleri daha iyi. Yani casper o arayı kapayabiliyormu?Oled yok.
IPS ariyosan Pad 7, yeni Huawei matepad 11.5
Dostum beklenti ve ihtiyaçların önemli olan.Peki hocam sizce Honor pad v9 mu yoksa casper mı? Oled olmadigini biliyorum sadece Honor 2k daha ucuz ve bazı özellikleri daha iyi. Yani casper o arayı kapayabiliyormu?