cat 6 al kanka metresi 10 tl zatenCat 5 (e değil) kablo 1000mbps internet verir mi?
cat5 ile en fazla 100 mbps alabilirsin 1000 mbps almak istiyorsanız cat5e ve üstü ethernet kablosu kullanman gerekiyor.Cat 5 (e değil) kablo 1000mbps internet verir mi?
cat 6 kablo var sorun kablodan kaynaklıymış yarın değiştireceğim teşekkürlercat 6 al kanka metresi 10 tl zaten
az önce cat6 kablo ile denedim fakat tekrar 100 alıyorum wifi ile bağlandığım zaman 100ü geçiyor ama kabloda 100ü geçmiyorcat5 ile en fazla 100 mbps alabilirsin 1000 mbps almak istiyorsanız cat5e ve üstü ethernet kablosu kullanman gerekiyor.
modem marka modeli nedir? masaüstü mü kullanıyorsun laptop mu? cat6 kabloda da sorun olma ihtimali var.cat 6 kablo var sorun kablodan kaynaklıymış yarın değiştireceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
az önce cat6 kablo ile denedim fakat tekrar 100 alıyorum wifi ile bağlandığım zaman 100ü geçiyor ama kabloda 100ü geçmiyor
cat 6 veya cat 8 ileri dönükCat 5 (e değil) kablo 1000mbps internet verir mi?
modem yeni değişti wifi6 laptopda vbe masaüstünde 100 veriyor kablolu ama kablosuz 100 ü geçiyor iki bilgisayardamodem marka modeli nedir? masaüstü mü kullanıyorsun laptop mu? cat6 kabloda da sorun olma ihtimali var.
+Modem marka model?modem yeni değişti wifi6 laptopda vbe masaüstünde 100 veriyor kablolu ama kablosuz 100 ü geçiyor iki bilgisayarda
siz yine de modem marka modeli belirtin ama büyük ihtimalle sorun cat6 kablosu kaynaklı farklı bir cat6 kablosu ile deneyin.modem yeni değişti wifi6 laptopda vbe masaüstünde 100 veriyor kablolu ama kablosuz 100 ü geçiyor iki bilgisayarda
Kabloyu çıkar geri tak 2-3 kez düzelir belkimodem yeni değişti wifi6 laptopda vbe masaüstünde 100 veriyor kablolu ama kablosuz 100 ü geçiyor iki bilgisayarda
oyundayım hocam kusura bakamayın hızlıca cevap verip oyuna dönüyorum.+Modem marka model?
-Yeni değişti
kutudan çıkan kablo ve farklı bir cat 6 kablosuyla denedim değişen bir şey yoksiz yine de modem marka modeli belirtin ama büyük ihtimalle sorun cat6 kablosu kaynaklı farklı bir cat6 kablosu ile deneyin.