cat5e ile cat6 arasındaki tek fark 100 metre üstü için cat5e nin çalışmaması. kablonuzu kullanmaya devam edebilirsiniz.cat5e var çok fark yoksa hiç almayayım o zaman. Cat6a slim düşünüyordum ayrıca
AWG değerini nereden öğreneceğiz ve cat6a kablo daha iyi değil mi?Ayrıca Cat5e, Cat6 veya Cat6a ağ kabloları için seçim yaparken,kablo kılıfında 23 AWG gibi bir AWG belirtimi görebilirsiniz.AWG, kablo oluşturan münferit iletkenlerin (teller) çapını tanımlamak için kullanılır Gösterge ne kadar küçük olursa, telin çapı da o kadar büyük olur. Bir telin çapı büyüdükçe, taşıdığı sinyaller için elektrik direnci azalır. Daha küçük bir ölçüye (daha büyük çaplı) sahip bakır ağ kabloları, daha az direnç sağlayarak sinyallerin daha uzağa gitmesine izin verdiği için genellikle daha uzun uzunluklarda mevcuttur. Daha az direnç ayrıca daha az ısı üretir. 23 AWG ağ kablosu 24 AWG veya 26 AWG ağ kablosundan daha az direnç sunacaktır. bu sebeple internet hattı çekerken ben genelde Cat6 23 AWG kablo kullanıyorum şuana kadar şikayet de almadım
Kablonun üstünde yazar 25-24-23awg diye 23 AWG bizler için en ideal olanı Zaten daha aşağı nadir özel olarak bulunuyor piyasa da 24-25 AWG çok sık var 23 de var tabi de 24-25 kadar değilAWG değerini nereden öğreneceğiz ve cat6a kablo daha iyi değil mi?
Yanı almışken Cat6 al daha güncel teknoloji çokça da kullanıyor zatenAWG değerini nereden öğreneceğiz ve cat6a kablo daha iyi değil mi?
marka söyler misin veya link var mıKablonun üstünde yazar 25-24-23awg diye 23 AWG bizler için en ideal olanı Zaten daha aşağı nadir özel olarak bulunuyor piyasa da 24-25 AWG çok sık var 23 de var tabi de 24-25 kadar değil
Nexans reçber erse Öznurmarka söyler misin veya link var mı