Çok saçma bir şey belki ürün çalışmıyor.Dostlar dün itibari ile internetten aldığınız ürünlerin kutusu açıldığı taktirde iade alınmıyor internetten alışveriş yapacak arkadaşlar bunun bilincinde olsun amazon haricinde iade alan firma artık yok bilginize.
Servise gidecek ve serviste artık 1 ay beklenilir bende doğru bulmuyorum ama şuanda resmi gazete bunu söylüyor internettrn artık nasıl alışveriş yapacağım kara kara düşünüyorum ne yapalım istanbula gidip elden alacazÇok saçma bir şey belki ürün çalışmıyor.
bu yüzden amazon. Normalde cayma hakkı 14 gün iken amazon 30 gün veriyor.Çok saçma bir şey belki ürün çalışmıyor.
haber bulamadım kaynak link atabilirmisinServise gidecek ve serviste artık 1 ay beklenilir bende doğru bulmuyorum ama şuanda resmi gazete bunu söylüyor internettrn artık nasıl alışveriş yapacağım kara kara düşünüyorum ne yapalım istanbula gidip elden alacaz
bu yüzden amazon. Normalde cayma hakkı 14 gün iken amazon 30 gün veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
haber bulamadım kaynak link atabilirmisin
Hocam şuan bulamadım ama google aratırsanız cayma hakkı kalkıyor diye görebilirsiniz bu karar 2022 yılında alındıbu yüzden amazon. Normalde cayma hakkı 14 gün iken amazon 30 gün veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
haber bulamadım kaynak link atabilirmisin
Arkadaş atmış![]()
Cayma hakkına ilişkin düzenleme 2024'e ertelendi
Mesafeli sözleşmeler yönetmeliğinde cayma hakkına ilişkin düzenlemelerin yürürlük tarihi 2024'e ötelendiwww.bloomberght.com
Kutusu açıldığı demişim düzeltiyorum ürünü kutusu açılmamış açılmış sattıktan sonra ayıplı olması haricinde iade/değişim olmuyorDostlar dün itibari ile internetten aldığınız ürünlerin kutusu açıldığı taktirde iade alınmıyor internetten alışveriş yapacak arkadaşlar bunun bilincinde olsun amazon haricinde iade alan firma artık yok bilginize.
amazon kendi sattığı ürünlerden koşulsuz iade alıyorAmazondaki satıcıların çoğu diğer sitelerde de var. Amazon kullanmaya başlayacağım artık.