Yardım Cayma Hakkı Kalktı Bilgilendirme

Zexius

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
615
Dostlar dün itibari ile internetten aldığınız ürünlerin kutusu açıldığı taktirde iade alınmıyor internetten alışveriş yapacak arkadaşlar bunun bilincinde olsun amazon haricinde iade alan firma artık yok bilginize.

Dostlar dün itibari ile internetten aldığınız ürünlerin kutusu açıldığı taktirde iade alınmıyor internetten alışveriş yapacak arkadaşlar bunun bilincinde olsun amazon haricinde iade alan firma artık yok bilginize.
Çok saçma bir şey belki ürün çalışmıyor.

Servise gidecek ve serviste artık 1 ay beklenilir bende doğru bulmuyorum ama şuanda resmi gazete bunu söylüyor internettrn artık nasıl alışveriş yapacağım kara kara düşünüyorum ne yapalım istanbula gidip elden alacaz

bu yüzden amazon. Normalde cayma hakkı 14 gün iken amazon 30 gün veriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Servise gidecek ve serviste artık 1 ay beklenilir bende doğru bulmuyorum ama şuanda resmi gazete bunu söylüyor internettrn artık nasıl alışveriş yapacağım kara kara düşünüyorum ne yapalım istanbula gidip elden alacaz
haber bulamadım kaynak link atabilirmisin

bu yüzden amazon. Normalde cayma hakkı 14 gün iken amazon 30 gün veriyor.

haber bulamadım kaynak link atabilirmisin
Hocam şuan bulamadım ama google aratırsanız cayma hakkı kalkıyor diye görebilirsiniz bu karar 2022 yılında alındı

Arkadaş atmış

A
Kutusu açıldığı demişim düzeltiyorum ürünü kutusu açılmamış açılmış sattıktan sonra ayıplı olması haricinde iade/değişim olmuyor

Amazondaki satıcıların çoğu diğer sitelerde de var. Amazon kullanmaya başlayacağım artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,863
Üyeler
192,533
Son üye
alikarakuss
Geri