Neler Yeni

Yardım Cayma Hakkı Kalktı Bilgilendirme

Zexius

80+ Bronze
Dostlar dün itibari ile internetten aldığınız ürünlerin kutusu açıldığı taktirde iade alınmıyor internetten alışveriş yapacak arkadaşlar bunun bilincinde olsun amazon haricinde iade alan firma artık yok bilginize.

Storagon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Asım
Dostlar dün itibari ile internetten aldığınız ürünlerin kutusu açıldığı taktirde iade alınmıyor internetten alışveriş yapacak arkadaşlar bunun bilincinde olsun amazon haricinde iade alan firma artık yok bilginize.
Çok saçma bir şey belki ürün çalışmıyor.

Zexius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servise gidecek ve serviste artık 1 ay beklenilir bende doğru bulmuyorum ama şuanda resmi gazete bunu söylüyor internettrn artık nasıl alışveriş yapacağım kara kara düşünüyorum ne yapalım istanbula gidip elden alacaz

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,328
İsim
Furkan Görür
bu yüzden amazon. Normalde cayma hakkı 14 gün iken amazon 30 gün veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servise gidecek ve serviste artık 1 ay beklenilir bende doğru bulmuyorum ama şuanda resmi gazete bunu söylüyor internettrn artık nasıl alışveriş yapacağım kara kara düşünüyorum ne yapalım istanbula gidip elden alacaz
haber bulamadım kaynak link atabilirmisin

Zexius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu yüzden amazon. Normalde cayma hakkı 14 gün iken amazon 30 gün veriyor.

haber bulamadım kaynak link atabilirmisin
Hocam şuan bulamadım ama google aratırsanız cayma hakkı kalkıyor diye görebilirsiniz bu karar 2022 yılında alındı

Arkadaş atmış

A
Kutusu açıldığı demişim düzeltiyorum ürünü kutusu açılmamış açılmış sattıktan sonra ayıplı olması haricinde iade/değişim olmuyor

Storagon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Asım
Amazondaki satıcıların çoğu diğer sitelerde de var. Amazon kullanmaya başlayacağım artık.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
ibrahim ahıskalı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,526