Kit Snicket
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 315
Bu bgy nin etkileşim kasmak için yalan yanlış bilgiler verdiğini düşünüyorum
Bu bgy nin etkileşim kasmak için yalan yanlış bilgiler verdiğini düşünüyorum
yoHocalarım Erdoğan kaybedince oy veren çiftçiler artık ektikleri karpuz/kabak/daha sayamadığım şey tarlada kalacak ve Suriyeliler yerler Rusyaya satış düşecek ve TL dahada değer kaybedecek
Kanka çiftçi tarafınız var mı yada halde satışlar
anca fındık ve sera var tl düşmez kk gelirseKanka çiftçi tarafınız var mı yada halde satışlar
kk ye gider millet zaten onun için Sinana veriyorErdoğan bu seçimi alacak ama seçim 2.tura kalacak gibi duruyor.
2.turdada sinan oğanın oyları Erdoğana gider diye düşünüyorum
cunku erdogan oranını fazla yuksek baslattigi icin dusurmek zorunda kaliyor aa guvenilmezsandık açıldıkça Erdoğan oy kaybediyor Kılıçdaroğlu oy kazanıyor
ankayada güvenmiyorumcunku erdogan oranını fazla yuksek baslattigi icin dusurmek zorunda kaliyor aa guvenilmez
Emin ol Sinan ogana verenlerin yüksek bir bölümü kilicdarogluna düşman olan muhafazakar milliyetçi kesim. İnşallah bu kesimle 5 sene sonra sinan ogan başkan olacak.kk ye gider millet zaten onun için Sinana veriyor
sen bilirsin prenses.ankayada güvenmiyorum
bende Sinancıyım zatend ekazanamayacağını biliyorumEmin ol Sinan ogana verenlerin yüksek bir bölümü kilicdarogluna düşman olan muhafazakar milliyetçi kesim. İnşallah bu kesimle 5 sene sonra sinan ogan başkan olacak.
uzasen bilirsin prenses.