Neler Yeni

Cd key almak mantikli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Az önce karşıma çıktı kabasakalda vs bazı oyunların tr içi CD keyleri absürt derecede uygunken bazıları pahali oyun sayısı sınırlı ancak indirimler gerçek gibi duruyor bu CD keyler güvenilir midir mağazadan almak yerine key almak daha mı mantıklı?

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur
Az önce karşıma çıktı kabasakalda vs bazı oyunların tr içi CD keyleri absürt derecede uygunken bazıları pahali oyun sayısı sınırlı ancak indirimler gerçek gibi duruyor bu CD keyler güvenilir midir mağazadan almak yerine key almak daha mı mantıklı?
ben birkaç oyunu steam key olarak aldım days gone olsun bir kaç tanede ıvır zıvır itemşatışdan alıyorum ben

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur
Bu kadar ucuz olması garip geldi bana Bi emin olamadim açıkçası
valla ucuz bulmuşkan al arkadaşımda ordan god of war aldı oynadı bitirdi sorun cıkartmadı ama alacaksan dedigim gibi item şatıs al

DogancanYr

80+ Bronze
Çalıntı kredi kartı ile alınmış key veya çalıntı anahtar ile gelebilir.
Güvenilir key sitelerini enucuzoyun dan bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalıntı kredi kartı ile alınmış key veya çalıntı anahtar ile gelebilir.
Güvenilir key sitelerini enucuzoyun dan bulabilirsin.
Bahsettiğiniz site keyleri değil direkt oyun alınacak yerleri gösteriyor

Ezes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren
Instagram
yipranmisduygular
Bu tür yerler çalınmış hesapları satıyor diye biliyorum, yanlış da biliyor olabilirim. Size tavsiyem imkanınız varsa Steam, Epic Games ve Playstore gibi yerlerden şaşmamanız. İndirim günleri oluyor uyguna geliyor.

CupOk

80+ Bronze
İteamsatış Kabasakal eneba kinguin gibi yerlerden Steam key aldım hiçbirinde sorun çıkmadı al gitsin ama Steam key olduğuna dikkat et Steam hesabı alma sonra

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Emirhan Batmaz
Kabasakal kendim kullandim the last of us, days gone gibi oyunlar aldım bir sıkıntı yaşamadım uyarıbileceğim tek şey kabasakaldan key alacaksan eğer satıcının kabasakal olduğundan emin ol daha önce arkadaşlarım kabasakaldan key aldı ama satıcı farklı bir satıcıydı sıkıntı yaşadılar

Top Bottom