El-Bâbin_Şubin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Güzel RGrafiklerini çok abarttılar o kadar değil. Hikayesi kötü.
Güzel RGrafiklerini çok abarttılar o kadar değil. Hikayesi kötü.
O kadar fena geri vitese taktı ki cevap veresim kaçtı.Boş verin, laftan anlamayan birine benziyor. Hayatımda ilk kez bu kadar R yapan gördüm.
İlk değil zaten yaptığı, son olur inşallah ama olacağa da benzemiyor.Boş verin, laftan anlamayan birine benziyor. Hayatımda ilk kez bu kadar R yapan gördüm.
Boş verin, laftan anlamayan birine benziyor. Hayatımda ilk kez bu kadar R yapan gördüm.
Sorun değil. Ben de sizi incitecek bir cümle kurduysam kusura bakmayın.@Doğukan Fidan sizden de özür dilerim
Belki salınırsa CyberPunk2077 niye kötü oldu tüm nedenleri ile anlarız.CD Projekt Red hacklendi!
The Witcher 3 oyunu ile kendinden bayağı söz ettiren, Cyberpunnk'taki hatalar ile de bir sürü eleştirinin hedefi olan CPDR firması, Twitter hesabı üzerinden siber saldırı altında olduklarını belirtti.
Alıntıyı görüntüle
CDPR'nin açıklaması bu şekildeyken hacker'ların CDPR'ye bıraktığı not da şu şekilde,
Alıntıyı görüntüle
Eğer Tweet'e ulaşmak istiyorsanız,
Kimliği belirsiz hackerlar, The Witcher 3, The Gwent ve Cybepunk 2077 oyunlarının henüz piyasaya sürülmemiş, yayımlanmamış kaynak kodlarını çalmış durumda.
Firmanın tüm kayıtlı konuşmaları ve belgeleri de çalınan bilgiler arasında yer alıyor.
Verilen notta kesinlikle pazarlık vs yapılmayacağı belirtiliyor.
Kimliği belirsiz bu hackerlar CDPR'ye kendilerine geri dönüş yapmak için 48 saat vermiş. Eğer 48 saat içinde iletişime geçilmez ise çalınan bütün bilgiler internet ortamına salınacak!
Bakalım bundan sonra neler olacak?
Adamların başına gelmeyen iş kalmadı, siz ne düşünüyorsunuz?
Çok basit:Belki salınırsa CyberPunk2077 niye kötü oldu tüm nedenleri ile anlarız.
Biliyorum bunları.Çok basit:
CDPRED'in bu oyunu bu şekilde çıkarmasının sebebi büyükler liginde yeni olup büyük vaatlerle gelmesi.
CDPRED sadece ve sadece 3 oyun ile büyükler ligine girdi, büyük bir başarı. Fakat büyükler ligine alışık olmadığı için büyük vaatlerle geldi. Büyük ihtimal şunu düşündüler: "Wiçırı yaptık bunu da yaparız hacı."
Ayrıca imkansızlık diyenlere gülüyorum. Arkadaşlar CDPRED, Cyberpunk'ın lisansını 327 milyon dolara aldı ve üstüne tüm Dünya'da ünlü olan bir aktörü oynattı.
Şu an bile belli zaten sebebi. ''Biz Witcher 3 yapmış firmayız, bunu mu yapamıcaz?'' kafasında yaptılar oyunu ve oyuncuların baskısı yüzünden aceleye getirdiler.Belki salınırsa CyberPunk2077 niye kötü oldu tüm nedenleri ile anlarız.
Şu an bile belli zaten sebebi. ''Biz Witcher 3 yapmış firmayız, bunu mu yapamıcaz?'' kafasında yaptılar oyunu ve oyuncuların baskısı yüzünden aceleye getirdiler.
Biliyorum bunları.
Belki salınırsa CyberPunk2077 niye kötü oldu tüm nedenleri ile anlarız.