Neler Yeni

CD Projekt Red Hacklendi!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Boş verin, laftan anlamayan birine benziyor. Hayatımda ilk kez bu kadar R yapan gördüm.

Ne desen haklısın kardeşim yanlış anlaşılmışım. Artık diğer konularda görüşmek üzere.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Doğukan Fidan sizden de özür dilerim.

Mojo jojo

80+ Silver
CD Projekt Red hacklendi!

The Witcher 3 oyunu ile kendinden bayağı söz ettiren, Cyberpunnk'taki hatalar ile de bir sürü eleştirinin hedefi olan CPDR firması, Twitter hesabı üzerinden siber saldırı altında olduklarını belirtti.

Alıntıyı görüntüle
CDPR'nin açıklaması bu şekildeyken hacker'ların CDPR'ye bıraktığı not da şu şekilde,
Alıntıyı görüntüle

Eğer Tweet'e ulaşmak istiyorsanız,

Kimliği belirsiz hackerlar, The Witcher 3, The Gwent ve Cybepunk 2077 oyunlarının henüz piyasaya sürülmemiş, yayımlanmamış kaynak kodlarını çalmış durumda.
Firmanın tüm kayıtlı konuşmaları ve belgeleri de çalınan bilgiler arasında yer alıyor.

Verilen notta kesinlikle pazarlık vs yapılmayacağı belirtiliyor.

Kimliği belirsiz bu hackerlar CDPR'ye kendilerine geri dönüş yapmak için 48 saat vermiş. Eğer 48 saat içinde iletişime geçilmez ise çalınan bütün bilgiler internet ortamına salınacak!
Bakalım bundan sonra neler olacak?

Adamların başına gelmeyen iş kalmadı, siz ne düşünüyorsunuz?
Belki salınırsa CyberPunk2077 niye kötü oldu tüm nedenleri ile anlarız.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Belki salınırsa CyberPunk2077 niye kötü oldu tüm nedenleri ile anlarız.
Çok basit:
CDPRED'in bu oyunu bu şekilde çıkarmasının sebebi büyükler liginde yeni olup büyük vaatlerle gelmesi.
CDPRED sadece ve sadece 3 oyun ile büyükler ligine girdi, büyük bir başarı. Fakat büyükler ligine alışık olmadığı için büyük vaatlerle geldi. Büyük ihtimal şunu düşündüler: "Wiçırı yaptık bunu da yaparız hacı."

Ayrıca imkansızlık diyenlere gülüyorum. Arkadaşlar CDPRED, Cyberpunk'ın lisansını 327 milyon dolara aldı ve üstüne tüm Dünya'da ünlü olan bir aktörü oynattı.

Mojo jojo

80+ Silver
Çok basit:
CDPRED'in bu oyunu bu şekilde çıkarmasının sebebi büyükler liginde yeni olup büyük vaatlerle gelmesi.
CDPRED sadece ve sadece 3 oyun ile büyükler ligine girdi, büyük bir başarı. Fakat büyükler ligine alışık olmadığı için büyük vaatlerle geldi. Büyük ihtimal şunu düşündüler: "Wiçırı yaptık bunu da yaparız hacı."

Ayrıca imkansızlık diyenlere gülüyorum. Arkadaşlar CDPRED, Cyberpunk'ın lisansını 327 milyon dolara aldı ve üstüne tüm Dünya'da ünlü olan bir aktörü oynattı.
Biliyorum bunları.

Top Bottom