Neler Yeni

CD Projekt Red Hacklendi!

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
"Boş yapma" tarzı sokak ağzı cümlelerini kendine sakla. Grafiklerinin abartıldığı falan yok. Oyunu bekleyen kitle oyunu abarttı. Optimizasyona lafım yok ama, "Grafikleri kötü, hikaye kötü" tarzı cümleleri söyleyen ben değilim. Oyunu oynamadığınız üzerine kalıbımı basarım.

Hikayesi bence kötü. Grafiklerine veş para etmez diyemem. Siz bana kendi kendine takılıyor gibi bir cümle kullandığınız için sinirlendim.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ya iyi de önce CP2077 5 para etmez diyorsun, sonra grafiklerine falan laf atmadım optimizasyonu 5 para etmez diyorsun.
7tLVOgGZ_400x400.jpg

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
"Boş yapma" tarzı sokak ağzı cümlelerini kendine sakla. Grafiklerinin abartıldığı falan yok. Oyunu bekleyen kitle oyunu abarttı. Optimizasyona lafım yok ama, "Grafikleri kötü, hikaye kötü" tarzı cümleleri söyleyen ben değilim. Oyunu oynamadığınız üzerine kalıbımı basarım.
aynen bence hikayesi baya güzel grafikleri iyi ama çözülmesi gereken baya optimizasyon sorunu var

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Ya iyi de önce CP2077 5 para etmez diyorsun, sonra grafiklerine falan laf atmadım optimizasyonu 5 para etmez diyorsun.

Grafiklerini kastetmemiştim. Hiç kimse grafiklerine beş para etmez diyemez. Ama optimizasyonu tarafından bence beş para etmez.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Umarım başlarına bir şey gelmez.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Cyberpunkta görevleri engelleyen buglar dışında bug hatırlamıyorum vardı tabi ki ama acaba ben mi oyuna olan heyecanımdan oynarken farketmedim 😁

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Düşünsene senelerce oyuna emek veriyorsun ama DRM Koruması koymuyorsun. Oyunu komple kırıyorlar.
Bruh.
Oyunda koruma yok kırılmaya ihtiyacı yok Steam'dan alıp indirdiğinizde oyunu iade ederseniz oyunu başlata basıp bile oynayabiliyorsunuz o kadar yok yani dümdüz dosya.
Bruh.
Ben üzülmedim şahsen dediğin gibi yıllardır emek veriyorsun bir oyuna bir kişi de değil koskoca şirket ama en ufak bir koruma bile yok e başlarına bunun gelmesi çok normal bir olay.

Top Bottom