Neler Yeni

CD Projekt Red Hacklendi!

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Yani hacklenmesi mi gerekiyor bu yüzden güzel kardeşim kimse CP2077 alsın diye kafasına silah dayamadılar kötü oyun çıkardı diye firmanın hacklenmesi iyi mi oluyor yani sen şimdi diyelim ki bir şirketsiz kötü bir ürün koydun ortaya bilerek kimse kötü ürün koymaz zaten seni gelip hackleseler hak ettim mi diyeceksin gizli bilgilerini vs. çalsalar allah için insaf biraz ne bu öfke sinir beğenmediysen almazsın oh iyi olmuş demeye gerek yok adamların gizli bilgileri emeklerini çalıyorlar iyi olmuş diyorsun sen de kötü bir şey yapınca paranı çalsalar iyi mi olmuş diyeceksin?

Bu benim fikrim.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Geçmiş olsun cyberpunkı onlinei için aldım eğer firma batarsa küfürler küfürler abovvv

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Beş para etmez mi? Abartmayın. Grafikleri gayet yeterli, hikayesinin yan görevleri gayet tatmin edici. Gereksiz haterlık yapmayın.
Gerçekten çok boşmuş ya Allah akıl fikir versin acaba hangi yayıncı abisinin duydu da böyle konuşuyor gereksiz gerçekten iyi bir oyun denildiği kadar iyi değil ama kötü de değil umarım biraz beynini kullanır.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Hadi kardeşim boş yapma. Grafikleri çok abartıldı. Beş para etmez demedim grafijlerine. Optimizasyonu beş para etmez.
"Boş yapma" tarzı sokak ağzı cümlelerini kendine sakla. Grafiklerinin abartıldığı falan yok. Oyunu bekleyen kitle oyunu abarttı. Optimizasyona lafım yok ama, "Grafikleri kötü, hikaye kötü" tarzı cümleleri söyleyen ben değilim. Oyunu oynamadığınız üzerine kalıbımı basarım.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Gerçekten çok boşmuş ya Allah akıl fikir versin acaba hangi yayıncı abisinin duydu da böyle konuşuyor gereksiz gerçekten iyi bir oyun denildiği kadar iyi değil ama kötü de değil umarım biraz beynini kullanır.
A1 Türkçe mi ben mi hiçbir şey anlamadım?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bana çok ironik geldi o kadar hack üzerine ve yazılım üzerine bir dünyada geçen oyun yapıyorsun sonra oyunun hackleniyor.
Düşünsene senelerce oyuna emek veriyorsun ama DRM Koruması koymuyorsun. Oyunu komple kırıyorlar.
Bruh.
Oyunda koruma yok kırılmaya ihtiyacı yok Steam'dan alıp indirdiğinizde oyunu iade ederseniz oyunu başlata basıp bile oynayabiliyorsunuz o kadar yok yani dümdüz dosya.
Bruh.

Top Bottom