Gizemss
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 16,121
Hızınız 102, yavaş.Özür dileyen insana karşı özür dilemek R yapmak ise R yapmış olayım tamam.
Hızınız 102, yavaş.Özür dileyen insana karşı özür dilemek R yapmak ise R yapmış olayım tamam.
Cyberpunk 2077'de remote code execution açığı vardı, olan bi' ton olayın üstüne bunun binmesi kötü olmuş.
bir şey düşünmüyorumCD Projekt Red hacklendi!
The Witcher 3 oyunu ile kendinden bayağı söz ettiren, Cyberpunnk'taki hatalar ile de bir sürü eleştirinin hedefi olan CPDR firması, Twitter hesabı üzerinden siber saldırı altında olduklarını belirtti.
Alıntıyı görüntüle
CDPR'nin açıklaması bu şekildeyken hacker'ların CDPR'ye bıraktığı not da şu şekilde,
Alıntıyı görüntüle
Eğer Tweet'e ulaşmak istiyorsanız,
Kimliği belirsiz hackerlar, The Witcher 3, The Gwent ve Cybepunk 2077 oyunlarının henüz piyasaya sürülmemiş, yayımlanmamış kaynak kodlarını çalmış durumda.
Firmanın tüm kayıtlı konuşmaları ve belgeleri de çalınan bilgiler arasında yer alıyor.
Verilen notta kesinlikle pazarlık vs yapılmayacağı belirtiliyor.
Kimliği belirsiz bu hackerlar CDPR'ye kendilerine geri dönüş yapmak için 48 saat vermiş. Eğer 48 saat içinde iletişime geçilmez ise çalınan bütün bilgiler internet ortamına salınacak!
Bakalım bundan sonra neler olacak?
Adamların başına gelmeyen iş kalmadı, siz ne düşünüyorsunuz?
Hızınız 102, yavaş.
"Bir şey düşünmüyorum" yazarken "bir şey düşünmüyorum" yazmayı düşünüyorsun. Mantıksal olarak bir şey düşünüyorsun yanibir şey düşünmüyorum
Bence yalan, Cyberpunk' daki hataları düzeltemediler.CD Projekt Red hacklendi!
The Witcher 3 oyunu ile kendinden bayağı söz ettiren, Cyberpunnk'taki hatalar ile de bir sürü eleştirinin hedefi olan CPDR firması, Twitter hesabı üzerinden siber saldırı altında olduklarını belirtti.
Alıntıyı görüntüle
CDPR'nin açıklaması bu şekildeyken hacker'ların CDPR'ye bıraktığı not da şu şekilde,
Alıntıyı görüntüle
Eğer Tweet'e ulaşmak istiyorsanız,
Kimliği belirsiz hackerlar, The Witcher 3, The Gwent ve Cybepunk 2077 oyunlarının henüz piyasaya sürülmemiş, yayımlanmamış kaynak kodlarını çalmış durumda.
Firmanın tüm kayıtlı konuşmaları ve belgeleri de çalınan bilgiler arasında yer alıyor.
Verilen notta kesinlikle pazarlık vs yapılmayacağı belirtiliyor.
Kimliği belirsiz bu hackerlar CDPR'ye kendilerine geri dönüş yapmak için 48 saat vermiş. Eğer 48 saat içinde iletişime geçilmez ise çalınan bütün bilgiler internet ortamına salınacak!
Bakalım bundan sonra neler olacak?
Adamların başına gelmeyen iş kalmadı, siz ne düşünüyorsunuz?
"Bir şey düşünmüyorum" yazarken "bir şey düşünmüyorum" yazmayı düşünüyorsun. Mantıksal olarak bir şey düşünüyorsun yani![]()
Bence yalan, Cyberpunk' daki hataları düzeltemediler.
Hacklendik kurgusuyla süre kazanmaya çalışıyorlar, ayrıca o buglar düzelme