Mojo jojo
80+ Silver
Arkadaşlar kaç kere biliyorum bunları yazman lazım?
Arkadaşlar kaç kere biliyorum bunları yazman lazım?
görmedim .dArkadaşlar kaç kere biliyorum bunları yazman lazım?
Kaan CDPR'yi bile heçklemişCD Projekt Red hacklendi!
The Witcher 3 oyunu ile kendinden bayağı söz ettiren, Cyberpunnk'taki hatalar ile de bir sürü eleştirinin hedefi olan CPDR firması, Twitter hesabı üzerinden siber saldırı altında olduklarını belirtti.
Alıntıyı görüntüle
CDPR'nin açıklaması bu şekildeyken hacker'ların CDPR'ye bıraktığı not da şu şekilde,
Alıntıyı görüntüle
Eğer Tweet'e ulaşmak istiyorsanız,
Kimliği belirsiz hackerlar, The Witcher 3, The Gwent ve Cybepunk 2077 oyunlarının henüz piyasaya sürülmemiş, yayımlanmamış kaynak kodlarını çalmış durumda.
Firmanın tüm kayıtlı konuşmaları ve belgeleri de çalınan bilgiler arasında yer alıyor.
Verilen notta kesinlikle pazarlık vs yapılmayacağı belirtiliyor.
Kimliği belirsiz bu hackerlar CDPR'ye kendilerine geri dönüş yapmak için 48 saat vermiş. Eğer 48 saat içinde iletişime geçilmez ise çalınan bütün bilgiler internet ortamına salınacak!
Bakalım bundan sonra neler olacak?
Adamların başına gelmeyen iş kalmadı, siz ne düşünüyorsunuz?
Ulan Yennefer!Witcherı yapmamış olsalardı beter olsun derlerdim ama dua etsinler witcherı yaptılar
Lan witcher 4 ü yapmaya başlamışlar mı onu söyleseler bari
CyberBug ile cebelleşiyorlardır.Sanmıyorum
Hayatı boyunca bir şey başaramadığı ve başaramayacağı için kıskanıyordur, takma böyle insanları, cevap bile verme, ilgi arıyor verme ona bu ilgiyi.Niye iyi olmuş allah için?
Güzel R.Sorun değil. Ben de sizi incitecek bir cümle kurduysam kusura bakmayın.
Özür dileyen insana karşı özür dilemek R yapmak ise R yapmış olayım tamam.Güzel R.