CD Projekt Red Hacklendi!

"Boş yapma" tarzı sokak ağzı cümlelerini kendine sakla. Grafiklerinin abartıldığı falan yok. Oyunu bekleyen kitle oyunu abarttı. Optimizasyona lafım yok ama, "Grafikleri kötü, hikaye kötü" tarzı cümleleri söyleyen ben değilim. Oyunu oynamadığınız üzerine kalıbımı basarım.

Hikayesi bence kötü. Grafiklerine veş para etmez diyemem. Siz bana kendi kendine takılıyor gibi bir cümle kullandığınız için sinirlendim.

Ya iyi de önce CP2077 5 para etmez diyorsun, sonra grafiklerine falan laf atmadım optimizasyonu 5 para etmez diyorsun.
7tLVOgGZ_400x400.jpg

"Boş yapma" tarzı sokak ağzı cümlelerini kendine sakla. Grafiklerinin abartıldığı falan yok. Oyunu bekleyen kitle oyunu abarttı. Optimizasyona lafım yok ama, "Grafikleri kötü, hikaye kötü" tarzı cümleleri söyleyen ben değilim. Oyunu oynamadığınız üzerine kalıbımı basarım.
aynen bence hikayesi baya güzel grafikleri iyi ama çözülmesi gereken baya optimizasyon sorunu var

Ya iyi de önce CP2077 5 para etmez diyorsun, sonra grafiklerine falan laf atmadım optimizasyonu 5 para etmez diyorsun.

Grafiklerini kastetmemiştim. Hiç kimse grafiklerine beş para etmez diyemez. Ama optimizasyonu tarafından bence beş para etmez.

Umarım başlarına bir şey gelmez.

Cyberpunkta görevleri engelleyen buglar dışında bug hatırlamıyorum vardı tabi ki ama acaba ben mi oyuna olan heyecanımdan oynarken farketmedim 😁

Düşünsene senelerce oyuna emek veriyorsun ama DRM Koruması koymuyorsun. Oyunu komple kırıyorlar.
Bruh.
Oyunda koruma yok kırılmaya ihtiyacı yok Steam'dan alıp indirdiğinizde oyunu iade ederseniz oyunu başlata basıp bile oynayabiliyorsunuz o kadar yok yani dümdüz dosya.
Bruh.
Ben üzülmedim şahsen dediğin gibi yıllardır emek veriyorsun bir oyuna bir kişi de değil koskoca şirket ama en ufak bir koruma bile yok e başlarına bunun gelmesi çok normal bir olay.

Geri