Neler Yeni

çekiliş kazandığım bu site güvenilir mi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,795
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Beleş etin yahnisi olmaz derler.
tabii ki güvenilir değil, bu devirde baba bile oğluna böyle bir hediye vermez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökdeniz
Bazen mizah yapmamak gerekiyor. @🃏JOKER🃏
kardeş sen komik falan mı olduğunu sanıyorsun o anki kafayla 16 yı 14 gördüm yanlış anlamışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

devam et 14pro max ını al ve sıtarbuks ta masaya ters koy havanı at
Ne alaka şimdi dediğinle öyle bir hevesim falan yok çekilişe katıldım ve çıktı diye mesaj geldi soramaz mıyım sahte mi değil mi diye?Ne boş boş konuşuyosun anlamadım ki?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,463
İsim
uwu
kardeş sen komik falan mı olduğunu sanıyorsun o anki kafayla 16 yı 14 gördüm yanlış anlamışım.
Ben kendimi komik fln sanmiyorum ama joker hocam ip16pro demiş sende devam etsem mi diyorsun bedava birşeyin olabileceğini düşünmen saçma . O an senin nasıl düşündüğünü yada senin ruh halini anyabilmem imkansız.

BGSGP

80+ Bronze
Neden konuda 1 mesajlı '''Hey dostum bu site müq'' diyen bir bot yok? Yoksa bu kıyamet alameti mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökdeniz
Beleş etin yahnisi olmaz derler.
tabii ki güvenilir değil, bu devirde baba bile oğluna böyle bir hediye vermez.
Hocam haklısın ben de sadece meraktan sormak istemiştim daha önce yapan falan var mı diye?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kendimi komik fln sanmiyorum ama joker hocam ip16pro demiş sende devam etsem mi diyorsun bedava birşeyin olabileceğini düşünmen saçma . O an senin nasıl düşündüğünü yada senin ruh halini anyabilme
Ben kendimi komik fln sanmiyorum ama joker hocam ip16pro demiş sende devam etsem mi diyorsun bedava birşeyin olabileceğini düşünmen saçma . O an senin nasıl düşündüğünü yada senin ruh halini anyabilmem imkansız.
16 yı 14 sanmamdan anlayabilirdin ama neyse uzatmaya gerek yok sadece sorduk kısacası.
m imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,177
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom