Yunus
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,067
exynos 2400 bekliyorlar s24 deki işlemciyleS23 al derim. S24 FE yine Exynosla gelir pek beklentim yok o cihazdan.
Alınabilecek nadir exynoslardandır
exynos 2400 bekliyorlar s24 deki işlemciyleS23 al derim. S24 FE yine Exynosla gelir pek beklentim yok o cihazdan.
2400 gelmez büyük ihtimalle. Doğru sınıflandırma için amiral gemisinden bir kademe alt düzey işlemci koymaları gerek. Mantıken 8 Gen 2 koymalılar ama Samsung bu cihaza Snapdragon koymaz bir Exynos bulurexynos 2400 bekliyorlar s24 deki işlemciyle
Alınabilecek nadir exynoslardandır
Sızıntı bu yönde geldi bunu duyunca s23fe aldığıma üzüldüm baya ama sonra dedim fiyat fazla olucak2400 gelmez büyük ihtimalle. Doğru sınıflandırma için amiral gemisinden bir kademe alt düzey işlemci koymaları gerek. Mantıken 8 Gen 2 koymalılar ama Samsung bu cihaza Snapdragon koymaz bir Exynos bulur![]()
İosa gecmdyi dusunemezsin sıfır telefon alıcaksan bu bütçede iphone 11 alırsın oda bu parayla alacağın telefonlarin yanında hicbisey kalır önerim ise marka takıntın yok ise Xiaomi 13T Bakabilirsin eğer S serisi istiyorsan biraz daha ekleyip S23 almalısın S23FE tavsiye etmem batarya konusunda çok geride benim tavsiyesim 13T yönündeBu bütçemde Samsung s serisinden telefon bakıyorum andoid kullanıyorum şu an. Tekrardan Android almak istiyorum ama bir yanımda iOSa geç diyor ne yapmalıyım fikir veri misiniz? (güncel telefonum A21s, sıfır telefon almayı düşünüyorum)