- Bütçe
- 25000
Bu bütçemde Samsung s serisinden telefon bakıyorum andoid kullanıyorum şu an. Tekrardan Android almak istiyorum ama bir yanımda iOSa geç diyor ne yapmalıyım fikir veri misiniz? (güncel telefonum A21s, sıfır telefon almayı düşünüyorum)
s23 512gb yokbutcede esneme olursa 28-29bıne s23 512 gb alabılırsın
cok pardon 256 gb olcak dogrusuMümkünse üstüne 3k daha koyup s23 alın 128gb az gelmezse
![]()
Samsung Galaxy S23 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S23 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
s23 512gb yok
S23 fe nasıl peki alınır mı?cok pardon 256 gb olcak dogrusu
![]()
Samsung Galaxy S23 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S23 256 GB fiyatları 31.224,50 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S23 256 GB özelliklerini incele, 134 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
S24 Fe nasıl peki ?Mümkünse üstüne 3k daha koyup s23 alın 128gb az gelmezse
![]()
Samsung Galaxy S23 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S23 8 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
s23 512gb yok
Bende var cihazS23 fe nasıl peki alınır mı?
s24 fe yok yazın çıkıcak diyorlar iyi olur o cihazS23 fe nasıl peki alınır mı?
S24 Fe nasıl peki ?
Teşekkür ederim.Bende var cihaz
Aralarında işlemci batarya ömrü kasa kalitesi olarak farklar var ben bütçem olsa s23 tercih ederdim ama fazla derseniz s23fe de alınır
Ekran süresi olarak yaklasık 5 saat alıyorum
s24 fe yok yazın çıkıcak diyorlar iyi olur o cihaz
30k butcede s23 suanda en ıyısı gıbı s24 fe daha cıkıs yapmadı galıba ama fıyat olarak daha pahalı olabılır benceS23 fe nasıl peki alınır mı?
S24 Fe nasıl peki ?
S24 fe yi bekleyebilirim yada biraz koyup s23 alabilirim.30k butcede s23 suanda en ıyısı gıbı s24 fe daha cıkıs yapmadı galıba ama fıyat olarak daha pahalı olabılır bence
s24 fe nın fıyatı onemlı ama fıyatı ne olacak ?S24 fe yi bekleyebilirim yada biraz koyup s23 alabilirim.
Biraz pahalı olabilir ama o zaman benimde bütçem artacaktır.s24 fe nın fıyatı onemlı ama fıyatı ne olacak ?
O çıkana kadar enflasyon zaten bugünün 20k sına indirir paranıs24 fe nın fıyatı onemlı ama fıyatı ne olacak ?
S23 al derim. S24 FE yine Exynosla gelir pek beklentim yok o cihazdan.S24 fe yi bekleyebilirim yada biraz koyup s23 alabilirim.