Neler Yeni

Ceramical masalarda indirim!

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Osman Kankal
25 kilo mu taşıyor bunlar

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
MURAT GÜLLÜ
Masa iyi arkadaşlar fiyatta çok iyi bence.

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Burak B
Benim kasanın boş hali 20 kg zaten. Şöyle sağlam bir masa arıyorum bana yaramaz bu masa baya ince. Çok ekipmanınız varsa hiç güvenmeyin derim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim kasanın boş hali 20 kg zaten. Şöyle sağlam bir masa arıyorum bana yaramaz bu masa baya ince. Çok ekipmanınız varsa hiç güvenmeyin derim.
Çift monitör+kasa ile kullanıyordum şu an sadece çift monitör ile kullanıyorum. Bu fiyatta iş görüyor. 2 seneyi geçti alalı.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
140 lık olanı var monitör standı ve standın tuttuğu 24içn + 27inç 2 mönitör + kasa var sorun olmuyor bende
tek kötü yanı arkadan çapraz demir olmaması cünkü sallantı yapıyor ben duvarla koltuk arasına sıkıstırdım sıfır sallanma :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çift monitör+kasa ile kullanıyordum şu an sadece çift monitör ile kullanıyorum. Bu fiyatta iş görüyor. 2 seneyi geçti alalı.
sallanıyor demi :)

benımde alalı tam bir sene olmuş

Arkadaşlar ayaklardan birbirine bağlanan destek olmayan tüm masalar sallanır bu masadan bizde vardı durduğu yerde halay çekiyordu

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
140 lık olanı var monitör standı ve standın tuttuğu 24içn + 27inç 2 mönitör + kasa var sorun olmuyor bende
tek kötü yanı arkadan çapraz demir olmaması cünkü sallantı yapıyor ben duvarla koltuk arasına sıkıstırdım sıfır sallanma :)

sallanıyor demi :)

benımde alalı tam bir sene olmuş
boşta evet sallanma oluyor. rahatsız edecek şekilde değil ama. bir de duvara dayalı kullanıyorum o yüzden çok sıkıntı yaşamadım o konuda.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
boşta evet sallanma oluyor. rahatsız edecek şekilde değil ama. bir de duvara dayalı kullanıyorum o yüzden çok sıkıntı yaşamadım o konuda.
duvar ve koltuk arasına sıkıstırdım bende sorun olmyor

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Sinan
Geçen hafta bunlardan birini sipariş geçmeyi düşünürken bir gidip masa sandalye satan yerlere bakayım dedim. Daha öncede ofis koltuğu alıp memnun kaldığım yerden masa bakmak için girdim 1500 tl gibi bir fiyata çok sağlam sallanma ihtimali bile olmayan bir masa aldım.
Sizde bu tür yerlerden sipariş geçmeden mutlaka size yakın yerlerdeki masa sandalye satan yerleri ya da marangoz gibi yerleri bir ziyaret edin. En azından kendi imal yeri olan yerden alırsanız ölçüleri istediğiniz gibi değiştirme imkanınız olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom