Ceramical masalarda indirim!

Benim kasanın boş hali 20 kg zaten. Şöyle sağlam bir masa arıyorum bana yaramaz bu masa baya ince. Çok ekipmanınız varsa hiç güvenmeyin derim.

Benim kasanın boş hali 20 kg zaten. Şöyle sağlam bir masa arıyorum bana yaramaz bu masa baya ince. Çok ekipmanınız varsa hiç güvenmeyin derim.
Çift monitör+kasa ile kullanıyordum şu an sadece çift monitör ile kullanıyorum. Bu fiyatta iş görüyor. 2 seneyi geçti alalı.

140 lık olanı var monitör standı ve standın tuttuğu 24içn + 27inç 2 mönitör + kasa var sorun olmuyor bende
tek kötü yanı arkadan çapraz demir olmaması cünkü sallantı yapıyor ben duvarla koltuk arasına sıkıstırdım sıfır sallanma :)
Post automatically merged:

Çift monitör+kasa ile kullanıyordum şu an sadece çift monitör ile kullanıyorum. Bu fiyatta iş görüyor. 2 seneyi geçti alalı.
sallanıyor demi :)

benımde alalı tam bir sene olmuş

Arkadaşlar ayaklardan birbirine bağlanan destek olmayan tüm masalar sallanır bu masadan bizde vardı durduğu yerde halay çekiyordu

140 lık olanı var monitör standı ve standın tuttuğu 24içn + 27inç 2 mönitör + kasa var sorun olmuyor bende
tek kötü yanı arkadan çapraz demir olmaması cünkü sallantı yapıyor ben duvarla koltuk arasına sıkıstırdım sıfır sallanma :)

sallanıyor demi :)

benımde alalı tam bir sene olmuş
boşta evet sallanma oluyor. rahatsız edecek şekilde değil ama. bir de duvara dayalı kullanıyorum o yüzden çok sıkıntı yaşamadım o konuda.

boşta evet sallanma oluyor. rahatsız edecek şekilde değil ama. bir de duvara dayalı kullanıyorum o yüzden çok sıkıntı yaşamadım o konuda.
duvar ve koltuk arasına sıkıstırdım bende sorun olmyor

Geçen hafta bunlardan birini sipariş geçmeyi düşünürken bir gidip masa sandalye satan yerlere bakayım dedim. Daha öncede ofis koltuğu alıp memnun kaldığım yerden masa bakmak için girdim 1500 tl gibi bir fiyata çok sağlam sallanma ihtimali bile olmayan bir masa aldım.
Sizde bu tür yerlerden sipariş geçmeden mutlaka size yakın yerlerdeki masa sandalye satan yerleri ya da marangoz gibi yerleri bir ziyaret edin. En azından kendi imal yeri olan yerden alırsanız ölçüleri istediğiniz gibi değiştirme imkanınız olur.

Geri