Cezanın bir şarkısını arıyorum

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
357
Geçen ceza konserine gittim. Konserde söylediği bir parça vardı çok hoşuma gitti ama adını bulamıyorum. Hatırladığım şey şarkıdan önce bu şarkıyı babam konserlerime geldiğinde eşlik etmeyi en çok sevdiği şarkıydı demişti. Bilen varsa yardımcı olabilir mi

Geçen ceza konserine gittim. Konserde söylediği bir parça vardı çok hoşuma gitti ama adını bulamıyorum. Hatırladığım şey şarkıdan önce bu şarkıyı babam konserlerime geldiğinde eşlik etmeyi en çok sevdiği şarkıydı demişti. Bilen varsa yardımcı olabilir mi
parçadan hatırladığın söz var mı ?

Geçen ceza konserine gittim. Konserde söylediği bir parça vardı çok hoşuma gitti ama adını bulamıyorum. Hatırladığım şey şarkıdan önce bu şarkıyı babam konserlerime geldiğinde eşlik etmeyi en çok sevdiği şarkıydı demişti. Bilen varsa yardımcı olabilir m
Sözlerini hatırlıyorsan 3 5 bişey yazsana

Aklınızdakini mırıldanın google müziğe belki çıkar.

Geri