Neler Yeni

CF Moto 250 SR Almayı Düşünüyorum

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kubilay Yılmaz
Herkese hayırlı akşamlar,

Birkaç senedir hayalim olan motor kullanmayı bu sıralar ehliyet ve motosikleti almayı düşünüyorum. Daha önce birkaç kez 200-300m mesafe kullanım dışında bir tecrübem olmadı. Başlangıç için 250SR düşünüyorum, bugün yetkili bayiye gidip genel bir bilgi aldım motor hakkında ve denemek amaçlı seleye oturmak bile bir keyif verdi. Sizlerden ricam da genel olarak motor hakkında ve 250SR hakkında ender bilgilerinizi benimle paylaşmanız. Ek olarak yaşım tuttuğu için A ehliyet alacağım sürücü kursu 1-2k fazla çekiyor sadece, aynı zamanda kask ceket ve eldiven ekipmanları şuan için yeterli diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Cefika
Öncelikle görüntü olarak güzel bir motor fakat kalite yok. Bütçe nedir? Ve nasıl alınacak? Kredi kartına taksit mi nakit mi gibi.

GPiro

80+ Platinum
Cf moto kumar gibidir sizde kronik patlak verebilir bizde var görmedik 10 k yı geçtir herhalde

Vesselam

80+ Bronze
Düşünme dostum. Görüntüsü cezbediyor biliyorum ama karizmadan çok daha önemli şeyler var.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Benim de almak istediğim motosikletlerin başında geliyor sırf görüntüsü yüzünden ama kumara girmek istemiyorum. Çünkü eğer elimde patlarsa yaptırabilecek durumum yok. Keza Allah göstermesin bir kaza olsa en aşağı 20-30 bin TL ile kurtuluyorsun o da en kötüsü. Parçaları gereksiz pahalı maalesef çin grubunun. Onun yerine SRK125 veya SRK250 bakabilirsin ister naked ister supersport modeli sana kalmış. Veya ağır abi gibi takılmak isterim dersen dominar da alabilirsin o da gayet mantıklı bir seçenek. Ödeme şekli nasıl olacak? Kredi mi çekeceksiniz kredi kartına taksitle mi alacaksınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
250 sr arkadaşta vardı motoru yakarken radyatörü yamulmuştu kağıt gibi radyatör vardı ve parçaları inanılmaz pahalı bir de çok narin motorlar tavsiye etmem 2.eli de çabuk düşüyor bence naked başlarsanız çok daha iyi olur bulabılırseniz honda cb250r tavsiye ederim çok temiz uyguna ns 200 ler var piyasada tvs rtr 200 lerde iyi ama racing istiyorsanız rs 200 alın cf den en azından daha sağlam

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Cefika
Cf moto kumar gibidir sizde kronik patlak verebilir bizde var görmedik 10 k yı geçtir herhalde
Blok anlamında bir kroniği yok. Ama parça kalitesi kötü. Saçma saçma yerlerden sorun çıkarabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de almak istediğim motosikletlerin başında geliyor sırf görüntüsü yüzünden ama kumara girmek istemiyorum. Çünkü eğer elimde patlarsa yaptırabilecek durumum yok. Keza Allah göstermesin bir kaza olsa en aşağı 20-30 bin TL ile kurtuluyorsun o da en kötüsü. Parçaları gereksiz pahalı maalesef çin grubunun. Onun yerine SRK125 veya SRK250 bakabilirsin ister naked ister supersport modeli sana kalmış. Veya ağır abi gibi takılmak isterim dersen dominar da alabilirsin o da gayet mantıklı bir seçenek. Ödeme şekli nasıl olacak? Kredi mi çekeceksiniz kredi kartına taksitle mi alacaksınız?
SRK da çok farklı değil. SR maalesef ki alınmaz çünkü değeri düşük. Alındıktan sonra değeri düşüyor. 2023 sonundan beri piyasası aynı. Sıfır fiyatı artmış olsada kmsi düşük srlar hala 125-145 arası mevcut.

GPiro

80+ Platinum
Blok anlamında bir kroniği yok. Ama parça kalitesi kötü. Saçma saçma yerlerden sorun çıkarabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SRK da çok farklı değil. SR maalesef ki alınmaz çünkü değeri düşük. Alındıktan sonra değeri düşüyor. 2023 sonundan beri piyasası aynı. Sıfır fiyatı artmış olsada kmsi düşük srlar hala 125-145 arası mevcut.
Valla hocam kullanıcısı ben değilim abim oyüzden pek yorum yapamam

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Enis Solak
Hem cf pek kaliteli bir marka değil hemde ilk motorun için racing zorlayıcı olabilir. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 2019 üstü honda cb250r lara bakabilirsin yanlış hatırlamıyorsam 2019 üstünde vites göstergesi vardı.

GPiro

80+ Platinum
Hem cf pek kaliteli bir marka değil hemde ilk motorun için racing zorlayıcı olabilir. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 2019 üstü honda cb250r lara bakabilirsin yanlış hatırlamıyorsam 2019 üstünde vites göstergesi vardı.
Tam racing değiller hocam oturur pozisyon biraz yatma yok

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Cefika

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Enis Solak
Tam racing değiller hocam oturur pozisyon biraz yatma yok
Oturuşu için değil racinglerin manevra kabiliyeti yüzünden dedim, adam 300 metre kadar sürdüm demiş ya trafikte gaza gelip arabaların arasından geçiyim derken bacağını ezmesin diye söylüyorum.

forzabagimlisi

80+ Bronze
450 sr düşünüyorum nasıldır r25 hem stok yok hem 450sr daha hızlı ve parça kalitesi iyi diyorlar 450 sr için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,566
Üyeler
170,383
Son üye
Hakan2020
Top Bottom