Oyun temalı bilmiyorum ama gizem dediğin zaman aklıma pangvoss ve nygma geliyor.oyunlar ve internet hakkındaki olayları vesaire anlatan başka kanallar biliyor musunuz. biraz gizem temalı olursa hoş olur
Bu forum neden sevmiyor bilmiyorum. Hani nygma neden sevilmiyor onu da anlamış değilim. Adamın tek yaptığı gizemli olduğu düşünülen olayları aktarmakki bende gayette başarılı bu konuda. Yaş kitlesine gelirsek de şuan yaş kitlesi düşük olmayan yayıncı,izleyici neredeyse yok denecek kadar az.nygmaya hic gerek yok hocam yas ortalamasi 12den fazla olan kanallar daha iyi olur
hocam nygmadan bahsediyoruz adamın ruhu clickbaitBu forum neden sevmiyor bilmiyorum. Hani nygma neden sevilmiyor onu da anlamış değilim. Adamın tek yaptığı gizemli olduğu düşünülen olayları aktarmakki bende gayette başarılı bu konuda. Yaş kitlesine gelirsek de şuan yaş kitlesi düşük olmayan yayıncı,izleyici neredeyse yok denecek kadar az.
Videolarını podcast gibi dinlemek zevkli oluyor amahocam nygmadan bahsediyoruz adamın ruhu clickbait