Chatgpt ile chatgpt plus ne farkı var ?

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
937
Merhaba arkadaşlar,

Önümdeki hafta online uni sınavlarım olcak. Aklıma chatgpt geldi bi deniyim dedim bazı dersleri tam cevap veriyor bazıları ise veremiyor.
Chatgpt plus alsam daha gelişmiş versiyon mu oluyor veya yardımcı olur mu ? Deneyen varmı aranızda ?

Çok yoğun olduğu zaman ücretsiz kullanıcılar kullanamıyor farkı bu

ChatGPT cevabı;
ChatGPT ve ChatGPT+ (ChatGPT Plus) arasındaki temel fark, model boyutlarıdır. ChatGPT, GPT-3.5 mimarisine dayanan ve 6 milyar parametreye sahip bir dil modelidir. ChatGPT+ ise daha büyük bir modeldir ve 13.5 milyar parametreye sahiptir.

Bu nedenle, ChatGPT+'ın daha güçlü bir dil modeli olarak daha yüksek doğruluk, daha akıcı ve daha doğal cevaplar verebilme potansiyeli vardır. Bununla birlikte, ChatGPT+ aynı zamanda daha fazla hesaplama gücü gerektirir ve ChatGPT'ye kıyasla daha yüksek bir eğitim ve çalıştırma maliyeti olabilir.

Genel olarak, ChatGPT ve ChatGPT+ gibi dil modelleri, daha büyük ve daha karmaşık veri setleriyle eğitildikçe daha iyi hale gelebilirler. Ancak, bu daha büyük modellerin eğitimi ve çalıştırılması daha zor ve maliyetlidir, bu nedenle ihtiyaçlarınıza ve kaynaklarınıza bağlı olarak en uygun seçimi yapmanız gerekebilir.

Özet;
Kısaca ChatGPT versiyon 3.5 kullanırken GPT+ versiyon 4 kullanıyor bu da daha iyi bir cevap vermesine sebep oluyor ve GPT+ resim algılayabiliyorken GTP algılamıyor

bedava chat gpt yi asla kullanamıyorsun ( denedim hep hata veriyor )

ChatGPT cevabı;
ChatGPT ve ChatGPT+ (ChatGPT Plus) arasındaki temel fark, model boyutlarıdır. ChatGPT, GPT-3.5 mimarisine dayanan ve 6 milyar parametreye sahip bir dil modelidir. ChatGPT+ ise daha büyük bir modeldir ve 13.5 milyar parametreye sahiptir.

Bu nedenle, ChatGPT+'ın daha güçlü bir dil modeli olarak daha yüksek doğruluk, daha akıcı ve daha doğal cevaplar verebilme potansiyeli vardır. Bununla birlikte, ChatGPT+ aynı zamanda daha fazla hesaplama gücü gerektirir ve ChatGPT'ye kıyasla daha yüksek bir eğitim ve çalıştırma maliyeti olabilir.

Genel olarak, ChatGPT ve ChatGPT+ gibi dil modelleri, daha büyük ve daha karmaşık veri setleriyle eğitildikçe daha iyi hale gelebilirler. Ancak, bu daha büyük modellerin eğitimi ve çalıştırılması daha zor ve maliyetlidir, bu nedenle ihtiyaçlarınıza ve kaynaklarınıza bağlı olarak en uygun seçimi yapmanız gerekebilir.

Özet;
Kısaca ChatGPT versiyon 3.5 kullanırken GPT+ versiyon 4 kullanıyor bu da daha iyi bir cevap vermesine sebep oluyor ve GPT+ resim algılayabiliyorken GTP algılamıyor
Anladım ozaman Plus versiyonu satın alıcam teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bedava chat gpt yi asla kullanamıyorsun ( denedim hep hata veriyor )
Kanka bende çalışıyor ücretsiz versiyonu.

Anladım ozaman Plus versiyonu satın alıcam teşekkürler.

Kanka bende çalışıyor ücretsiz versiyonu.
Kanka 2-3 cihazda denedim hep hata verdi
Galiba chat gpt ye 2+2 yi sorduğum için😂

Güncelleme

Chatgpt + satın aldım sorular çok doğru şekilde cevap veriyor fakat resim atamıyorum bi tık dolandırıldım gibi :D yada bi ayarı mı var ?

Chatgpt + satın aldım sorular çok doğru şekilde cevap veriyor fakat resim atamıyorum bi tık dolandırıldım gibi :D yada bi ayarı mı var ?
Resmi imgur gibi bir yere yükleyip linki atmayı dener misin bi

Görseli algılayan bir yazılım değil.

Hocam yarın sınavim var denemek istiyorum ne önerirsiniz napmam lazım ya

Hocam yarın sınavim var denemek istiyorum ne önerirsiniz napmam lazım ya
Chatgpt ile bind e sor ikisi aynı cevap verirse doğrudur, eğer farklı cevap veriyorlarsa kendin arastır veya biliyorsan sen cevapla.

Kim onu diyen knk .d
Direkt GPT'ye sorsan bile görsel ile çalışmadığını söylüyor zaten.
Soru, cevap üzerine kurulu.
Aman sağlık olsun doğru cevap versin yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,903
Üyeler
192,543
Son üye
theadrip
Geri