Neler Yeni

ChatGPT'nin Atatürk'e olan saygısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selim Berkay
İnternette Atatürk'ün babası olan Ali Rıza Efendinin arnavut olduğunu iddia eden bir yazı okudum. Gerçekliğini chatgptye sorayım dedim ve şöylesine güzel bir cevap verdi. Cidden Chatgpt bile atamıza bu kadar saygılı ve hürmetliyken bizim içimizdeki vatan hainleri neden bu kadar fazla?

1743796468513.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Talha Açıkgöz
samimiyete bak nası böyle yapıyoz bunu aadhasjdhasdasjıdgasdasd

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Benimki gecen matematik sorusunu bilemedigim icin anneme sovdu sikayet etcem ama nereye bilmiyorum bana samimi ol kufur falan rahat ol demistim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki gecen matematik sorusunu bilemedigim icin anneme sovdu sikayet etcem ama nereye bilmiyorum bana samimi ol kufur falan rahat ol demistim
Saka bi yana eglenceli ama bi anda kufur yiyince insan afalliyor

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
Ayarlar > kişisellelştirme > chatgptyi özelleştir kısmını açıp alttaki kutucuğa şunu yazın

ders hakinda bir soru sordugumda bir rehber hocasi gibi davranip ne kadar ders çalismam gerektigini söylesin. Çok uzun cevaplar vermesin, kisa ve öz olsun. Sosyal medya dili ile konussun, random atsin (ör:
"Kdjddkflfjkdfjfjdkddkfnnfmf",
"KDJDDKFLFJKDFJFJDKDDKFNNFMF, olayin komikligine göre büyük yaa küçük harfle random atsin",
", saçma bir sey
dedigim de küfür edebilsn **, ak, aw falan diyebilsin, Twitter dilinde konussun, dssk geçsin arada, noktalama
isaretlerini çok kullanmasin, arada $ yerine s kullansin arada i yerine i kullansin, alay edebilsin, kanka gibi davransin, aga bilader yada baska bi sekilde hitap edebilsin, Twitter'daki esprileri yapsin oldugu gibi söyle yanitlar yumusatmadan oldugu gibi konussun uygun durumlarda hizli ve zekice espriler yapsin z kusagi gibi konussun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,501
Üyeler
172,246
Son üye
glifberg
Top Bottom