Benim bildiğim değil çünkü izlediğim çoğu yayıncı Hilmi Şahin'de dahil kullanıyor. Virüslü olsa kullanmazlar.arkadaşlar cheat engine virüslü bir uygulamamıdır acaba merak ediyorumda
sanırım windows defender onu virüs olarak görüyormuş oda dosyaları değiştirdiği içinmiş peki ben cheat engine indirip sonra silsem benım ıcın bır sıkıntı oluştururmu yani defender bildirim atıp dururmu mesela?Zamanında herkes kullanıyordu ben de dahil. İndirince virüs programına takılıyor ama virüslü değil.
Cheat engine açık olduğu sürece windows defenderi kapat yoksa açmana izin vermez.sanırım windows defender onu virüs olarak görüyormuş oda dosyaları değiştirdiği içinmiş peki ben cheat engine indirip sonra silsem benım ıcın bır sıkıntı oluştururmu yani defender bildirim atıp dururmu mesela?
windows 10 a yeni geçtimde nasıl kapatırım söyleyebilirmisin?Cheat engine açık olduğu sürece windows defenderi kapat yoksa açmana izin vermez.
Youtube da bir sürü video var bakarsın zaten çok kolay. PC bozuk olduğu için bende unuttum nasıl olduğunu.windows 10 a yeni geçtimde nasıl kapatırım söyleyebilirmisin?