Chill oyun önerisi!!

EnEES4113

80+
Reaksiyon skoru
41
house flipper 2 düşünüyorum ama ben durduran 20$ sizce verilirmi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Supermarket simulator. 4 dolar
Eğer arkadaşlarla oynamak istersen supermarket together var beleş.
Veya robloxta simulator oyunları var. Goodby dpi ile veya VPN ile girebilirsin. Kaspersky VPN ile girersen az MS oluyor rahatca oynarsın

new super mario bros wii

Legend Of Himari.

house flipper 2 düşünüyorum ama ben durduran 20$ sizce verilirmi?
Yer yer sinir krizi geçirebilirsin ama 3 ana bölge 15 de DLC bölgesi var. 200 saatim var ana oyunu bitirdim 2. dlcye geçtim çok tekrar ettiği için ve gereksiz zor olduğu için 3. dlcye geçtim gayet memnunum.
SnowRunner

Yer yer sinir krizi geçirebilirsin ama 3 ana bölge 15 de DLC bölgesi var. 200 saatim var ana oyunu bitirdim 2. dlcye geçtim çok tekrar ettiği için ve gereksiz zor olduğu için 3. dlcye geçtim gayet memnunum.
SnowRunner
çok denedimde araç saplanıyor ve çıkamıyorum sonra sonuç belli alt + f4 bir şans daha verim

• Beğen
çok denedimde araç saplanıyor ve çıkamıyorum sonra sonuç belli alt + f4 bir şans daha verim
Ben ilk 10 saat baya zorlanmıştım. Reddit ve YouTube'dan baya rehber aldım öyle öğrendim. Tek pişmanlığım 2. DLC haritası Yukon. Onu 10-15 saat oynadım daha oynamam.

Terraria calamitas, stardew valley, roblox
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Terraria calamitas, stardew valley, roblox

Ben ilk 10 saat baya zorlanmıştım. Reddit ve YouTube'dan baya rehber aldım öyle öğrendim. Tek pişmanlığım 2. DLC haritası Yukon. Onu 10-15 saat oynadım daha oynamam.
tek kişi sararmı sizce indirimdeymiş birde şuan dlclerle beraber 13$

• Beğen
stalker 2 oynuyorum ben şuan baya sarıyor. xbox da 210 tl aylık abonelikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,651
Üyeler
186,924
Son üye