car for sale sim çok tatlı veya varsa arkadaşın fast food simhouse flipper 2 düşünüyorum ama ben durduran 20$ sizce verilirmi?
Yer yer sinir krizi geçirebilirsin ama 3 ana bölge 15 de DLC bölgesi var. 200 saatim var ana oyunu bitirdim 2. dlcye geçtim çok tekrar ettiği için ve gereksiz zor olduğu için 3. dlcye geçtim gayet memnunum.house flipper 2 düşünüyorum ama ben durduran 20$ sizce verilirmi?
çok denedimde araç saplanıyor ve çıkamıyorum sonra sonuç belli alt + f4 bir şans daha verimYer yer sinir krizi geçirebilirsin ama 3 ana bölge 15 de DLC bölgesi var. 200 saatim var ana oyunu bitirdim 2. dlcye geçtim çok tekrar ettiği için ve gereksiz zor olduğu için 3. dlcye geçtim gayet memnunum.
SnowRunner
Ben ilk 10 saat baya zorlanmıştım. Reddit ve YouTube'dan baya rehber aldım öyle öğrendim. Tek pişmanlığım 2. DLC haritası Yukon. Onu 10-15 saat oynadım daha oynamam.çok denedimde araç saplanıyor ve çıkamıyorum sonra sonuç belli alt + f4 bir şans daha verim
tek kişi sararmı sizce indirimdeymiş birde şuan dlclerle beraber 13$Ben ilk 10 saat baya zorlanmıştım. Reddit ve YouTube'dan baya rehber aldım öyle öğrendim. Tek pişmanlığım 2. DLC haritası Yukon. Onu 10-15 saat oynadım daha oynamam.
Sadece tek başıma oynadım sıkıcı değiltek kişi sararmı sizce indirimdeymiş birde şuan dlclerle beraber 13$