Neler Yeni

CHP, YSK Verilerini Sisteme Yanlış Girmiş!

İceWolf

80+ Silver
Öylesin diretme derim. Mesajların çok toxic, IQ sıfırın altında ve seviye yoksunu. Sizin gibilerin düşüncesi toplumda alay konusu olması gerekirken, sizin gibil cahil sürülerini, kullanıyorlar maalesef böyle.
Ya öle deme bunların içinde kuşlarla konuşup bilgiler aldığını söyleyenler var. Kuşla konuştuğunu zanneden velete ne anlatıyon :):)

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
Ben açıkçası normalde saygı göstermeye çalışan bi' insanım. Hatta başka bir konuda tartıştığım arkadaştan özür bile dilemiştim. Fakat karşımdaki arkadaş böyle olunca yapacak bir şey kalmıyor. 🤷‍♂️
Ben mesela MHP destekliyorum. Recep Tayip Erdoğanada, Kemal Kılıçdaroğlunada ilk turda oy vermedim ikisinede oy verene saygı duyuyorum ve onun düşüncesine göre haklıdır diyorum ama tek saygı duymadığım parti hdppk ona saygı duymuyorum yalan değil. Babam ve Annem refahtan kalma olduğundan AKP lidir. bize onlar saygıyı öğretti ve kardeşlerimede senin görüşün neyse ona oy ver dedi. mesela 1 kardeşim CHP li ve Kemal Kılıçdaroğluna verdi, 1 Ablam var oda İYİ partili oda Sinan Oğana verdi. bizim aile her görüş var ama birbirimize hakaret etmememiz gerektiğini öğretti Babam ve Annem o yüzdende şuana kadar ben kimseye siyasi görüşü yüzünden hakaret etmedim ve inşallah etmeyeceğimde.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Sana nerdeyse ADAM diyecektim. HDP li Ahmet Türk üde serbest bıraktığını söyleseydin. Ama yok ya onu diyemezsin değilmi. Yok yok diyemezsin. Karar ver RTE HDP limi HÜDAPAR lımı? :):):)
Bilmem git araştır öyle gel yoksa tek tek atarım isterseniz. :)

İceWolf

80+ Silver
Bilmem git araştır öyle gel yoksa tek tek atarım isterseniz. :)
Yemez canım. İkisininde yaşlılık ve ağır hastalık sebebiyle serbest bırakıldığını söyleyemezsin. Yoksa Terlik kitle inanmaz. Söyle söyle kanunda bazı ağır hastalıkların ve yaşlılığın serbest bırakılma sebebi olduğunuda söyle :) :) :)

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
Hocam hakaret etmek doğru değil zaten ama karşı tarafrakinin oy verdiği bizi uçuruma sürüklüyorsa saygı duymak zorunda değiliz.
bak işte burada yanlış düşünüyorsun sana göre uçurum olabilir ama bir tarafa görede düzgün yol sıkıntısız olabilir. bu yüzden olanlar oluyor işte

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Yemez canım. İkisininde yaşlılık ve ağır hastalık sebebiyle serbest bırakıldığını söyleyemezsin. Yoksa Terlik kitle inanmaz. Söyle söyle kanunda bazı ağır hastalıkların ve yaşlılığın serbest bırakılma sebebi olduğunuda söyle :) :) :)
Puhahaha soruma cevap ver sen konuyu başka yere çekme.

İceWolf

80+ Silver
Senin demenle millet adam mı oluyor :kekw:
Yok canım, sadece ben dürüst olanlara ADAM diye övgü deme özgürlüğüne sahibim... :):) Dediğim gibi HDP=HÜDAPAR. Sen KK nın, PKK lıları serbest bırakacağına yorum yapabiliyormusun?

arturo

80+ Silver
bak işte bura
uçurum.PNG
da yanlış düşünüyorsun sana göre uçurum olabilir ama bir tarafa görede düzgün yol sıkıntısız olabilir. bu yüzden olanlar oluyor işte

Zechion

80+ Silver
Ben mesela MHP destekliyorum. Recep Tayip Erdoğanada, Kemal Kılıçdaroğlunada ilk turda oy vermedim ikisinede oy verene saygı duyuyorum ve onun düşüncesine göre haklıdır diyorum ama tek saygı duymadığım parti hdppk ona saygı duymuyorum yalan değil. Babam ve Annem refahtan kalma olduğundan AKP lidir. bize onlar saygıyı öğretti ve kardeşlerimede senin görüşün neyse ona oy ver dedi. mesela 1 kardeşim CHP li ve Kemal Kılıçdaroğluna verdi, 1 Ablam var oda İYİ partili oda Sinan Oğana verdi. bizim aile her görüş var ama birbirimize hakaret etmememiz gerektiğini öğretti Babam ve Annem o yüzdende şuana kadar ben kimseye siyasi görüşü yüzünden hakaret etmedim ve inşallah etmeyeceğimde.
En doğru yoldasınız hocam. Fakat şöyle bir durum var. Bir kişiye ben düzgün cevap verdiğim zaman, bana ters ve hakaret görülebilecek bir cevap verirse ben de aynı cevabı vereceğim düşüncesindeyim. Aslında öyle bir düşüncem yok. Fakat gerçekten insanı zıvanadan çıkartacak bir seviyedeler. Düzgünce yaptığım bir açıklamadan bile anlamıyorlar. Hele ki bu "İceWolf" isimli arkadaş gerçekten de delirtiyor. Mesela sizinle çok güzel tartışılır. Çünkü dinlemeyi, objektif bakmayı seven bir insana benziyorsunuz. Aileniz içerisinde farklı görüşler olması da bu konuda bir baskıya sahip olmadığınızı gösteriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,753
Üyeler
161,900
Son üye
cansevr27
Top Bottom