Neler Yeni

CHP, YSK Verilerini Sisteme Yanlış Girmiş!

Zechion

80+ Silver
Yok knki değilsin. Sende triggerlanmış bir Muhalif ergenisin. Kendine çeki düzen ver. Yoksa bir yerde sana verirler bunu. İnternet ortamı bura, millete sallaman normal.
Triggerlanmış bir muhalif ergen değilim. Öncelikle "ergen" derken kullandığınız kelimeye dikkat etmenizi öneririBen internet olmayan, gem. rçek ortamda da görüşlerimi rahatça savunabilen bir insanım. Karşımdaki kişiliğe ilk normal mesajımda şu cevap verildi "Sana bişey demiyorum. Heee heee yok. En akıllı sizsiniz, en bilgili sizsiniz, en troll olmayan sizsiniz, en gözgöre göre yalan söylemeyen sizsiniz. YUHHHHH," ben bu cevap karşısında, bana saygısı olmayana saygı duymam. Saygının en büyük ürünü karşılıklı olmasıdır.

İceWolf

80+ Silver
Ben açıkçası normalde saygı göstermeye çalışan bi' insanım. Hatta başka bir konuda tartıştığım arkadaştan özür bile dilemiştim. Fakat karşımdaki arkadaş böyle olunca yapacak bir şey kalmıyor. 🤷‍♂️
Yav yürü git boş beleş terlik. Sen hangi terliğe oy verdin onu bi de hele. Hep terlik terlik verecem diyonuzda, adını bir türlü söyleyemediniz. :):):)

Zechion

80+ Silver
Aciz Terlik iyi oku!

1-Biz hüdaparı savunmayız.
2-HDP ne ise Hüdapar da odur. Fakat Hüdapar=PKK demeye çalışarak PKK yı aklayamazsın.
3-PKK ya güzellemeler yapan vatansız Terlikler başkalarını eleştiremezler.
4-Doğuya Özerklik vereceğini söyleyen KK ya oy isteyen bir terlik başka partilerin terörle ilişkisi varmı yokmu söz sahibi değildir. Sen önce uşaklığını yaptığın adamın Türkiyeyi bölmek istemesini açıklayacaksın.
5-HDP bayrakları altında, PKK lıları serbest bırakacam diyerek Van mitingi yapan KK ya oy isteyen bir TERLİK Vatan sözünü ağzına bile alamaz.

Aldınmı cevabını TERLİK :) :) :)
Kılıçdaroğlu doğuya özerklik vereceğini değil, Selahattin Demirtaş'ı yargılayacağını söyledi. Milliyetçi olan Sinan Oğan, kendisi de aynı görüşte.

Zechion

80+ Silver
Yav yürü git boş beleş terlik. Sen hangi terliğe oy verdin onu bi de hele. Hep terlik terlik verecem diyonuzda, adını bir türlü söyleyemediniz. :):):)
Sizinle konuşmuyorum farkındaysanız. Yırtık dondan fırlamayın lütfen.

İceWolf

80+ Silver
Terlik adam gine saçmalamış attığım şeye cevap vermekten aciz bir insan kendisi birde savunmayız demiş :kekw:
Noldu Terlik beğenmedinmi cevabı. Bak ben "HDP ne ise HÜDAPAR da odur" diyorum. KK nın PKK lıları serbest bırakacağını söylemesine tek bir şey diyemiyormusun? Yoksa bişey demeye yetkinmi yok? :):):)

Carl-S

80+ Gold
Aciz Terlik iyi oku!

1-Biz hüdaparı savunmayız.
2-HDP ne ise Hüdapar da odur. Fakat Hüdapar=PKK demeye çalışarak PKK yı aklayamazsın.
3-PKK ya güzellemeler yapan vatansız Terlikler başkalarını eleştiremezler.
4-Doğuya Özerklik vereceğini söyleyen KK ya oy isteyen bir terlik başka partilerin terörle ilişkisi varmı yokmu söz sahibi değildir. Sen önce oy istediğin adamın Türkiyeyi bölmek istemesini açıklayacaksın.
5-HDP bayrakları altında, PKK lıları serbest bırakacam diyerek Van mitingi yapan KK ya oy isteyen bir TERLİK Vatan sözünü ağzına bile alamaz.

Aldınmı cevabını TERLİK :) :) :)
:)
IMG_20230518_111330.jpg

mental bey

80+ Bronze
Hocam hala aynı şey yav ben hdp ve ya chp savunmuyorum karşıyı kurdistanla suçladıktan sonra kendiniz yapmanız komik
Allah korusun beni suçlama böyle şeyler ile. Siyasi olarak iki partide terör örgütlerinin uzantısı olduğu bilinen yada düşünülen partiler ile iş birliğine girmiş.

Zechion

80+ Silver
Öylesin diretme derim. Mesajların çok toxic, IQ sıfırın altında ve seviye yoksunu. Sizin gibilerin düşüncesi toplumda alay konusu olması gerekirken, sizin gibil cahil sürülerini, kullanıyorlar maalesef böyle.
Evet hocam. Haklısınız. Bir tek siz haklısınız. Yıllardır gözünü açamayan siz değil, biz salağız. Kusura bakmayın. :D Gerçekten siz ve sizin gibilerle konuşmak beni yoruyor. Çünkü anlamakta, uzlaşmakta zorlanıyorsunuz. Daha kendinizi savunabilecek bir seviyede değilsiniz. Fikirlerinizi doğru düzgün söyleyecek şekilde değilsiniz. Karşıma lütfen piştikten sonra gelin. İyi forumlar. Lütfen daha cevap vermeyiniz. Yoruyorsunuz insanı.

Top Bottom