Neler Yeni

CHP, YSK Verilerini Sisteme Yanlış Girmiş!

İceWolf

80+ Silver
En doğru yoldasınız hocam. Fakat şöyle bir durum var. Bir kişiye ben düzgün cevap verdiğim zaman, bana ters ve hakaret görülebilecek bir cevap verirse ben de aynı cevabı vereceğim düşüncesindeyim. Aslında öyle bir düşüncem yok. Fakat gerçekten insanı zıvanadan çıkartacak bir seviyedeler. Düzgünce yaptığım bir açıklamadan bile anlamıyorlar. Hele ki bu "İceWolf" isimli arkadaş gerçekten de delirtiyor. Mesela sizinle çok güzel tartışılır. Çünkü dinlemeyi, objektif bakmayı seven bir insana benziyorsunuz. Aileniz içerisinde farklı görüşler olması da bu konuda bir baskıya sahip olmadığınızı gösteriyor.
Yavi git kuşlarınlla konuş. Sonrada Alice seni harikalar diyarına götürsün, Sonrada süpermenle galaksileri dolaş, sonra örümcek adamla ağ at. Burda ne işin var :):):)

Zechion

80+ Silver
Yavi git kuşlarınlla konuş. Sonrada Alice seni harikalar diyarına götürsün, Sonrada süpermenle galaksileri dolaş, sonra örümcek adamla ağ at. Burda ne işin var :):):)
Kardeşim ben sana cevap verme demedim mi bana ? Özür falan var mı sende ?

İceWolf

80+ Silver
Kardeşim ben sana cevap verme demedim mi bana ? Özür falan var mı sende ?
Yok kuş la muhabbetin yarım kalmasın. Çizgi film karakterlerine falanda geçersin sonra.

Acaba: Kuşlardan bilgi aldığını söyleyen birisi Özürlü olabilirmi? :) :) :)

Zechion

80+ Silver
Acaba: Kuşlardan bilgi aldığını söyleyen birisi Özürlü olabilirmi? :) :) :)
Olamaz. Başka bir sorun varsa sorabilirsin. Cevaplarım. Bu arada kuşlardan bilgi alan bir tek ben değil eski zamanlardaki osmanlı padişahlarımız da dahil. Yani sen ecdadına saygısı olmayan bir insan olabilir misin ? İyi forumlar.

İceWolf

80+ Silver
Olamaz. Başka bir sorun varsa sorabilirsin. Cevaplarım. Bu arada kuşlardan bilgi alan bir tek ben değil eski zamanlardaki osmanlı padişahlarımız da dahil. Yani sen ecdadına saygısı olmayan bir insan olabilir misin ? İyi forumlar.
Kuşla konuşan, sonra kuşun dediğiyle millete iftira atan arkadaş :) :) Uğraşamayacam senle, bay bay canım.

Zechion

80+ Silver
Kuşla konuşan, sonra kuşun dediğiyle millete iftira atan arkadaş :) :) Uğraşamayacam senle, bay bay canım.
Uğraşacak seviyede değilsin zaten. İyi akşamlar. :D Savunmasız olmanız çok komiğime ve hoşuma gidiyor.

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
En doğru yoldasınız hocam. Fakat şöyle bir durum var. Bir kişiye ben düzgün cevap verdiğim zaman, bana ters ve hakaret görülebilecek bir cevap verirse ben de aynı cevabı vereceğim düşüncesindeyim. Aslında öyle bir düşüncem yok. Fakat gerçekten insanı zıvanadan çıkartacak bir seviyedeler. Düzgünce yaptığım bir açıklamadan bile anlamıyorlar. Hele ki bu "İceWolf" isimli arkadaş gerçekten de delirtiyor. Mesela sizinle çok güzel tartışılır. Çünkü dinlemeyi, objektif bakmayı seven bir insana benziyorsunuz. Aileniz içerisinde farklı görüşler olması da bu konuda bir baskıya sahip olmadığınızı gösteriyor.
Evet düşünceniz azda olsa doğru ama gende o dediğiniz kişiye düzgün cevap verin gene hakaret ediyorsa zaten o kişi aslında düşündüğü görüş kendine göre doğru değildir, Gene de hakaret edersem baskın olursam doğrudur kafası vardır. bu tip insanlara 2-3 kere daha düzgün cevap vereceksin olmadımı susacaksın sen haklısın diyeceksin 1 kere ondan sonra her dediği lafa güleceksin ve onun kıvranarak konuşmasını izleyeceksin göreceksin ki bir zaman sonra karşında komedi show oynuyor gibi hissedeceksin. Ailem siyasi görüşe hepsine saygılı mesela CHP li kardeşim üniversite okuyor, oy kullanmaya geldi Babama sordu milletvekilliğinde kime oy vereyim adayları bilmiyorum dedi, Babam da tek tek söyledi adaylar kim içlerinden en düzgünü CHP adayı dedi bizim ilçe için. sonra gülerek ama Kemal Kılıçdaroğluna verme diye espiri yaptı gülüştük. Babamda AKPlidir.

Zechion

80+ Silver
Bu bilgiyidemi kuş tan aldın. :) :) :) Kuş ya...
aynen kuş sin/cos'tan aldım. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet düşünceniz azda olsa doğru ama gende o dediğiniz kişiye düzgün cevap verin gene hakaret ediyorsa zaten o kişi aslında düşündüğü görüş kendine göre doğru değildir, Gene de hakaret edersem baskın olursam doğrudur kafası vardır. bu tip insanlara 2-3 kere daha düzgün cevap vereceksin olmadımı susacaksın sen haklısın diyeceksin 1 kere ondan sonra her dediği lafa güleceksin ve onun kıvranarak konuşmasını izleyeceksin göreceksin ki bir zaman sonra karşında komedi show oynuyor gibi hissedeceksin. Ailem siyasi görüşe hepsine saygılı mesela CHP li kardeşim üniversite okuyor, oy kullanmaya geldi Babama sordu milletvekilliğinde kime oy vereyim adayları bilmiyorum dedi, Babam da tek tek söyledi adaylar kim içlerinden en düzgünü CHP adayı dedi. bizim ilçe için sonra gülerek ama Kemal Kılıçdaroğluna verme diye espiri yaptı gülüştük. Babamda AKPlidir.
Hocam zaten etrafımda çok fazla haşır neşir olduğum akp'li var. Çok sevdiğim insanlardır. Kendileri siyasette de tek görüşlü değildir. Sizin babanız gibi. Mesela benim çevremdeki kişiler bjektif bakabilen fakat eli başkasına gitmeyen kişiler. Benim bunlara saygım sonsuz. Belki de sizin dediğiniz gibi sessiz kalmam gerekirdi. Fakat baskın bir karakter olmalarına izin veresim gerçekten de izin vermiyor. Sonrasında kendilerini haklı sanıyorlar. Fakat bu arkadaşa baskınlığı vermesem de haklı olduğunu sanıyor.

@mental bey @İceWolf tekrardan söylüyorum. Çok sivri bir lafım olduysa kusuruma bakmayın.

Son düzenleme:

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
aynen kuş sin/cos'tan aldım. :D

Hocam zaten etrafımda çok fazla haşır neşir olduğum akp'li var. Çok sevdiğim insanlardır. Kendileri siyasette de tek görüşlü değildir. Sizin babanız gibi. Mesela benim çevremdeki kişiler bjektif bakabilen fakat eli başkasına gitmeyen kişiler. Benim bunlara saygım sonsuz. Belki de sizin dediğiniz gibi sessiz kalmam gerekirdi. Fakat baskın bir karakter olmalarına izin veresim gerçekten de izin vermiyor. Sonrasında kendilerini haklı sanıyorlar. Fakat bu arkadaşa baskınlığı vermesem de haklı olduğunu sanıyor.
Sizde kendi görüşünüz düşüncenize göre haklısınız ne diyeyim. Artık zaten bu seçim belli etti kendini, herkes eşit yarı yarı ya. Özel bir şeyler olmaz ise bir taraf çok küçük farklarla alacak seçimleri bundan sonra. Benim düşüncem o tabi olur mu bilemem.

birde ben Hükümet kurulması için 301 milletvekili ve %10 barajı olmasına karşıyım hdpkk gibi görüşler hariç tüm partiler milletvekili çıkarmasını istiyorum.

Zechion

80+ Silver
Sizde kendi görüşünüz düşüncenize göre haklısınız ne diyeyim. Artık zaten bu seçim belli etti kendini, herkes eşit yarı yarı ya. Özel bir şeyler olmaz ise bir taraf çok küçük farklarla alacak seçimleri bundan sonra. Benim düşüncem o tabi olur mu bilemem.

birde ben Hükümet kurulması için 301 milletvekili ve %10 barajı olmasına karşıyım hdpkk gibi görüşler hariç tüm partiler milletvekili çıkarmasını istiyorum.
Meclis çok karışık bir hal almaya başlar. Bir sürü parti var ve 40 parti varsa 20 tanesinden vekil çıktığı düşünsenize. HDP konusuna gelecek olursak şuan kürt kesiminin kendilerini temsil edebileceğinin düşündüğü en güçlü parti o olduğu için ona oy verdiklerini düşünüyorum.

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
Meclis çok karışık bir hal almaya başlar. Bir sürü parti var ve 40 parti varsa 20 tanesinden vekil çıktığı düşünsenize. HDP konusuna gelecek olursak şuan kürt kesiminin kendilerini temsil edebileceğinin düşündüğü en güçlü parti o olduğu için ona oy verdiklerini düşünüyorum.
mesela baraj %2-3 inebilir o zamanda parti sayısı ve görüş sayısı çoğalır o zaman hdppk hariç başka kürt partilerinede oylar verilebilir. %2-3 alabiliyosa 1.5-2 milyon seçmeni var demektir ve o parti meclise girsin

birde cumhurbaşkanı olmak içinde 100 bin imza yerinede 1 milyon imza olmalı toplum istiyormu istemiyor mu o zaman belli olur.

benim görüşüm biraz değişik ondan çoğu insana uymuyor ne yapalım 🤣 🤣

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
O YSK ilk önce gitsin pusulada ki Erdoğan'ın fotoğrafını güncel hali ile değiştirsin göz altları torbaya dönmüş dün Babam ile sohbet ederken muhabbet buraya döndü "alkol kullanan kişilerin göz altları torba gibi olur" dedi ne kadar doğru bilemem ama söylediğine göre elbet bir bildiği vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom