Neler Yeni

CHP'li İBB, ÜSKÜDAR KUŞKONMAZ CAMİİ'nin kimliğini bozuyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Mimar Sinan 'a Şemsi Paşa tarafından yaptırılan denize 0 noktasındaki "tarihi eser" bakın "tarihi eser" in kimliğini değiştiriyor.
Kuzey ve Güney rüzgarlarının kesişmesinden dolayı kuşların konamadığı caminin, tarihi eserin etrafına beton dökerek camiyi, tarihi eseri şehrin içine iteleyerek kimliğini değiştiriyor.

Aynı şeyi AKP, MHP, İYİ, GP, DEVA da yapsa tavrım değişmez. Ki AKP de yaptı ses çıkarıldı. Ama aynı ses bu sefer yok.

Kaynak : https://www.google.com/amp/s/m.habe...dan-440-yil-once-yaptigi-yola-beton-doktu-amp

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bu ülkeye Mansur Reyizler gibi lazım.
Bazıları gibi her yere beton döşeyen yetkililer lazım değil.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Her şey çok komik olacak dedikleri doğru. İstanbul'a hiçbir zaman güzel yönetici gelmedi.

Excator23cm

80+ Gold
Padişah Mimar Selim'e der: yapacağın caminin üzerinde kuş ve kuş pisliği istemiyorum.
Sinan düşünüür hesaplarını yapar en sonunda bir yer bulur bulduğu yer tam kuzey ve güney rüzgarlarının geçis noktasıdır.Bu yüzden hiç kuş konmaz.Hatta cami çoğu yerde"Kuş Konmaz Cami"olarak geçiyordu.

Böyle birşeyi neden yapıyorlar anlamıyorum.

efay144

80+ Silver
Aynı şeyi diğerleri 20 yıldır yapıyor birinizin sesi çıkmıyor şimdikininde yaptığı iyi değil ama artık belediyenin yetkisi çok az her şey baştakine bakıyor zaten o istemese yapılmazdı

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Ben ne demeye çalıştığını anlamadım.
Camiyi biliyorum.
Caminin denize doğru olan tarafı rezalet.
Düzeltilmesi lazım bence.
Ama beton saçma farklı bir şey yapılsa daha iyi olur.

Excator23cm

80+ Gold
Aynı şeyi diğerleri 20 yıldır yapıyor birinizin sesi çıkmıyor şimdikininde yaptığı iyi değil ama artık belediyenin yetkisi çok az her şey baştakine bakıyor zaten o istemese yapılmazdı
Arkadaş güzel bir kaynak belirtmiş neden okumak yerine hemen yorum yapıyorsunuz?

Excator23cm

80+ Gold
Arkadaşım ben kimseyi savunmuyorum şimdiki belediyenin yaptığı da iyi değil ama emin ol cb istemedikten sonra bu ülkede kuş uçmaz emin olabilirsin
Sana birisini savundun demedim kibarca kaynağı okuduktan sonra mesaj yazarsan daha bilgili yazarsın dedim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,410
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom