Neler Yeni

CHP'nin Teröristleri Koruması???

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Techno08

80+ Gold
Siyasi streteji pkk'ya karşı yapılmaz.Zaten Avrupalıların bizi ikna etmesi nedniyle ilk defa masaya oturmujştuk ki bu büyük bir taviz vermek demektir asla taviz'e yer olmamalıydı.Sınırlar kardeşlik için açıldı sonra neler olduğunu gördün zaten.

bu stratejiyi bende desteklemiyorum ama dediğim gibi hocam zamanında her parti yaptı bunu. Siyaset gerçekten çok karışık bir şey.

Excator23cm

80+ Gold
Yıllardır ailem nedeniyle bu partilerin içindeyim. 2 yıl kadar Ampul İstanbul İl Başkanlığında bulundum. Din konusunda hiç göründükleri gibi değiller. O kadar haktan hukuktan bahsediyorlar ama çalışan insanların hakkını o kadar çok yiyorlar ki... Bir ablam çalışmıştı İl Başkanlığında, İl Sekreteri olarak ve kadının 1 yıl sigortasını yapmadılar, maaşını eksik ve geç verdiler. Böyle böyle bir sürü hakkını yediler, para yok dediler. Sonra boş boş yemekler düzenleyip 10 kişinin geleceği yemeğe 50 kişilik yemek söylediler. Geriye kalan 40 kişilik yemeği çöpe attılar. Gençlik kollarıymış, kadın kollarıymış yaptıkları boş masrafın haddi hesabı yok. Hepsi de devletin cebinden çıkıyor. Adamlar sadece yemek yemek ve çay içmek için İl Başkanlığına gelip gidiyorlar. Yaptıkları hiçbir şey yok. Sadece beleş diye gelip gidiyorlar. Bunlar hak, hukuk, müsrif değil mi? İslamda bunların cezası yok mu? Kuranı ellerinde sallıyorlar ama içinde yazanlardan haberleri yok. :D
Hocam benim sorum bu değil hemen karşu savunmaya geçip akp tarafının hatalarını anlatıyorsunuz bahsettiğim bu konu hakkında hiçbirşey dememeniz.Terör ile apaçık iş birliği var asıl bu konu hakkındaki fikriniz nedir onu sordum.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam benim sorum bu değil hemen karşu savunmaya geçip akp tarafının hatalarını anlatıyorsunuz bahsettiğim bu konu hakkında hiçbirşey dememeniz.Terör ile apaçık iş birliği var asıl bu konu hakkındaki fikriniz nedir onu sordum.
Attığım foto hakkında soru sordun sandım la.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Bu bir siyasi hamle anlayın şunu kimsenin koruduğu falan yok. Ona bakılırsa kimlerin kimlerle fotoğrafları var araştırırsanız bulursunuz siyaset bu sonuçta. Şöyle bir örnek verebilirim; kurtuluş savaşında Sovyet rusya bize neden yardım etti sanıyorsunuz? Çünkü biz onlara yeni Türkiye devletinin rejiminin komünistlik olacağını söylediğimiz için Sovyet rejimi bize yardım etti ama komünist mi olduk kurtuluş savaşı sonrasında? hayır. Arkadaşlar siyaset bu çokta takmayın kimsenin korunduğu falan yok ki ben tarafsız bir bireyim belirteyim.

not: hiçbir partiyi tutmuyorum.
Sen sanıyormusun kominist olacaz diye bize yardım ettiler. Ayrıca hdp ye , pkk pyd veya ypg kime vursalar ses hep cehapeden çıkıyor

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
(Siyasi görüşüm hakkında değildir, sadece tavsiye) Partilerle kişileri bağdaştırmayın, CHP ya da her neyse bir partiyi kuran kişi iyi diye devamı da iyi olacak ya da sevilmesi gerekecek diye bir şey yok.

Sevdiğiniz partiden biri yönetime geçince onun kararlarını partisine mâl etmeyin. Aynı şekilde partinin kararlarını da ona mâl etmeyin.

Bir parti hata yapınca diğeri hatasızmış gibi davranıp yanlı düşüncelere kapılmayın zamanla bu düşünceler davranışlarınızı da etkileyecektir. (Herhangi bir savunma değil) CHP’yi FETÖ’cülükle suçlayan AKP’nin zamanında FETÖ’nün programlarına güle oynaya katılıp beraber pozlar vermeleri gibi.

Her okuduğunuza da inanmayın, yanlı yazılar ustalıkla yazılmakta olup siz daha ”ne oluyor“ diyemeden kendi düşüncelerine çekebilecek kapasitedeler.

Dönem ne olursa olsun, başa geçen kim olursa olsun siz doğru olanı seçmeye çalışın, herkesin yanlış olduğunu düşünüyorsanız aralarından en doğrusunu seçmeye çalışmak iyi bir seçim olacaktır. Yine aynı yere bağlanıyor bakacak olursanız, her şeyi bir kişiye mâl etmek aklı olanın yapacağı bir şey değildir.

Siyasetle de dini, milli duyguları ve diğer özel şeyleri karman çorman edip sizi manipüle etmek isteyenlere kanmayın.

Bir de savunduğunuz şeyin ne olduğuna dikkat edin derim.

Techno08

80+ Gold
Sen sanıyormusun kominist olacaz diye bize yardım ettiler. Ayrıca hdp ye , pkk pyd veya ypg kime vursalar ses hep cehapeden çıkıyor

ben siyasetten falan anlamam ilgilendiğim bir konu da değil o yüzden yorum da yapmayacağım sadece gördüklerimi söylüyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom