Neler Yeni

CHP'nin Teröristleri Koruması???

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam benim sorum bu değil hemen karşu savunmaya geçip akp tarafının hatalarını anlatıyorsunuz bahsettiğim bu konu hakkında hiçbirşey dememeniz.Terör ile apaçık iş birliği var asıl bu konu hakkındaki fikriniz nedir onu sordum.
CHP'nin de tutumu yanlış. 20 yıldır ana muhalefet olarak kaybediyorlar ve kazanmak için terörle bile birlik oluyorlar. Sadece senin attıkların değil arka tarafta da bir sürü olaylar dönüyor. Kendilerini sağlama almak için doğuyu ve terörü arkasına alıp kazanmaya çalışıyorlar. Şuan belediyeler olarak iyi iş yapıyorlar ama siyasi tutumları çok saçma.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Excator23cm

80+ Gold
(Siyasi görüşüm hakkında değildir, sadece tavsiye) Partilerle kişileri bağdaştırmayın, CHP ya da her neyse bir partiyi kuran kişi iyi diye devamı da iyi olacak ya da sevilmesi gerekecek diye bir şey yok.

Sevdiğiniz partiden biri yönetime geçince onun kararlarını partisine mâl etmeyin. Aynı şekilde partinin kararlarını da ona mâl etmeyin.

Bir parti hata yapınca diğeri hatasızmış gibi davranıp yanlı düşüncelere kapılmayın zamanla bu düşünceler davranışlarınızı da etkileyecektir. (Herhangi bir savunma değil) CHP’yi FETÖ’cülükle suçlayan AKP’nin zamanında FETÖ’nün programlarına güle oynaya katılıp beraber pozlar vermeleri gibi.

Her okuduğunuza da inanmayın, yanlı yazılar ustalıkla yazılmakta olup siz daha ”ne oluyor“ diyemeden kendi düşüncelerine çekebilecek kapasitedeler.

Dönem ne olursa olsun, başa geçen kim olursa olsun siz doğru olanı seçmeye çalışın, herkesin yanlış olduğunu düşünüyorsanız aralarından en doğrusunu seçmeye çalışmak iyi bir seçim olacaktır. Yine aynı yere bağlanıyor bakacak olursanız, her şeyi bir kişiye mâl etmek aklı olanın yapacağı bir şey değildir.

Bir de savunduğunuz şeyin ne olduğuna dikkat edin derim.
hocam Fotoğraflarım açık ve net olduğunu düşünüyorum yalan olmadığını biliyorum yanlışsam düzeltin.
Benim isteğim Chp'nin baştan aşşağı yenilenmesi Atatürkten bahsetmmin sebebi heryerde biz Atatürkçüyüz diyip teroristleri savunup yada kürdistana oy vereceğiz diyenlerin gitmesi.
Bo konudaki maksadım bilmeyenlerin aydınlanması.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
hocam Fotoğraflarım açık ve net olduğunu düşünüyorum yalan olmadığını biliyorum yanlışsam düzeltin.
Benim isteğim Chp'nin baştan aşşağı yenilenmesi Atatürkten bahsetmmin sebebi heryerde biz Atatürkçüyüz diyip teroristleri savunup yada kürdistana oy vereceğiz diyenlerin gitmesi.
Bo konudaki maksadım bilmeyenlerin aydınlanması.
Dediğim gibi beni pek alakadar etmiyor, senin bu attığın fotoğraflara karşı ilgili olanlar tahminen:

Terörle masaya oturanların, Atatürk'e "ayyaş" deme cesareti gösterenlerin, Fetöyle sırıtanların fotoğraflarını atacaktır. Ama yine söylüyorum beni alakadar etmiyor, tavsiyelerimi söyledim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom