Neler Yeni

CHP'nin Teröristleri Koruması???

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Excator23cm

80+ Gold
niye ak parti ve Erdoğan'ın gulenle olan sevgisini niye ses çıkarmıyorsun Öcalan la görüşmek için kimden izin aldi kimlerle masaya oturdu chp den mi izin aldı yaşın küçük burda gelip siyaset yapiyorsun
Eeee mesajlarımı okusaydınız zaten bunun büyük bir taviz olduğunu arddından büyük sorunlara yol açtığına terörün kat ve kat güçlendiğini belirttim ayrıca onları paylaşmadım yarın dedim.

Sizde hemen bir savunmaya geçiyorsunuz neden chp nin yaptıklarını eleştirmiyorsunuz anlamadım.

Zırto

80+ Bronze
Ya cidden 14 yaşında cocuklarin hiç bir şey bilmeden konuşmaları zoruma gidiyor

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,613
İsim
Mert Can Ergün
Eeee mesajlarımı okusaydınız zaten bunun büyük bir taviz olduğunu arddından büyük sorunlara yol açtığına terörün kat ve kat güçlendiğini belirttim ayrıca onları paylaşmadım yarın dedim.

Sizde hemen bir savunmaya geçiyorsunuz neden chp nin yaptıklarını eleştirmiyorsunuz anlamadım. Yaşin küçük burda gelip siyaset yapma chp ne yaptiki 18 olduğunda sevgili tayipcine oy verirsin o da makarna kömür verir

Zırto

80+ Bronze
sizde fetocusunuz bir ayağınız İsrail bir ayağınız amarikaya bakıyor pis köpekler ülkeyi sattınız burda gelip chp yi eleştiriyorsun klavyeden yazmakla bu iş olmaz güzel bir küfür hakkediyorsun
Ciddisiniz ya ciddisiniz siz abi yazık cidden yazık ya ülkeden kovsunlar bunun gibilerinj

Excator23cm

80+ Gold
sizde fetocusunuz bir ayağınız İsrail bir ayağınız amarikaya bakıyor pis köpekler ülkeyi sattınız burda gelip chp yi eleştiriyorsun klavyeden yazmakla bu iş olmaz güzel bir küfür hakkediyorsun
Anladım abi sen 40 yaşında bir profesörsen ayıp ettiysek kusura bakma ama sen profesör olabilecek kadar ne mantıklı konuşuyorsun nede sözlerin güzel.Cahillerin yaptığı tek şey küfretmek olduğu için burda o tepkiyi göstermeniz normal o tepkiden ziyade sen kimsin bana fetöcü diyorsun klavye ddelikanlılığı yapma ayrıca benim Valla bıktım sizlerden chp yi eleştirdiğim zaman anında akp lı olupfetocu oluyorum vasıfsızsan lütfen birdaha konuma yazı yazma.

Senin gibi cahiller yüzünden ülke gelişemiyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,613
İsim
Mert Can Ergün

Excator23cm

80+ Gold
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç