The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
kavga çıkar burda yerimi alıyorum ben
En azından terörist değil Ekrem imamoglu gibi ülkesini şikayet etmiyor yabancılaraAkpyi eklemeyi unutmuşsun
Akp'yi kişi olarak algılaman, ve partiyi sadece bir kişiye bağdaştırman ironik :dEn azından terörist değil Ekrem imamoglu gibi ülkesini şikayet etmiyor yabancılara
aÖncelikle CHP ile Teroristlerin adının yan yana geçmesi bile çok üzücü neredeyse Atatürke hakaret gibi....
Ve şunu söylemek isterim bu adamlar hala el üstündde tutuluyor.....
Alıntıyı görüntüle
Ekrem imamoğlu Pervin Budan'ın kadınlar gününü kutluyor unutmayalım ki Bu kişi İBB Başkanı.
P*erivn sözde siyasetçi Sözde elebaşı ile yanyana
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, HDP kongresinde sözde gerilla marşında ayağa kalkıp, saygı duruşunda bulundu.
Alıntıyı görüntüle
20 Kasım 2015'te PKK'lı terörist Aziz Güler'in cenazesine katılan CHP Milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi ve Sezgin Tanrıkulu'nun öldürülen bir terörist için gözyaşı döktüğü görülüyor
CHP'li başkan adayından 'Kürdistan' itirafı
CHP Balıkesir Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan'dan 'Kürdistan' itirafı...www.internethaber.com
Mikrofonun açık olduğunu unutan chp balıkkesir milletvekili ensar aytekin konuşma yaptığı sırada benim oyum kürdistana diyor...
Alıntıyı görüntüle
Şehitlerimiz var derken Kahraman Mehmetçikten bahsetmiyor.
CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven ölen PKK'lıları şehit olarak gördüğü açıklaması...
Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafta görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.
Alıntıyı görüntüle
Sorarlarsa ülekiyi yönetecek parti.
Atatürkün vatan uğruna kurduğu bu partiyi'de hain yaptılar bu kişilere çok çok yazık ama inananlara ya da destek verenlerde onlardan farksız.
Herhangi bir yanlışım varsa lütfen uyarın.
Konu yanlış yere olabilir.
Sen ve senin gibler yalan söylemediğim halde doğruyu söylediğim halde hala sevdiği tarafı tutan ve tek yaptığı takım tutar gibi parti tuttuğu için doğruları söylesemde yine eleştirilen fotoğraflardaki insanlar değilde ben oluyor.adidas v2
Şikayet gayet haklıydı.En azından terörist değil Ekrem imamoglu gibi ülkesini şikayet etmiyor yabancılara
Tamam gidin teröristlere verin ülkeyiŞikayet gayet haklıydı.
Anladım abi sizde ülkeyi katar'a satanlara oy verinTamam gidin teröristlere verin ülkeyi
YazıkAnladım abi sizde ülkeyi katar'a satanlara oy verin