MertuA 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 97 Dahası Reaksiyon skoru 38 Konum Artvin İsim Mert Ali Şentürk Twitter mertpirlo 3 Nisan 2020 #1 Yeni pc aldım driverlerı filan kurdum. Edge de youtube videoları açılıyor ama chrome da açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz ? Ekler image.jpg 1.4 MB · Hit: 77
Yeni pc aldım driverlerı filan kurdum. Edge de youtube videoları açılıyor ama chrome da açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,438 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,317 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 3 Nisan 2020 #2 Donanım hızlandırma açıp dener misin? İnternette var yani yapıldığı.
MertuA 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 97 Dahası Reaksiyon skoru 38 Konum Artvin İsim Mert Ali Şentürk Twitter mertpirlo 3 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Donanım hızlandırma açıp dener misin? İnternette var yani yapıldığı. Devamı için tıklayın... açıktı zaten kapa aç yaptım yine de aynı
Mehmet Yılmaz yazmış: Donanım hızlandırma açıp dener misin? İnternette var yani yapıldığı. Devamı için tıklayın... açıktı zaten kapa aç yaptım yine de aynı