Neler Yeni

Çift Çipsetli Ekran Kartı Nedir?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,517
İsim
efe araci
😂😂 Çinlilerin yaptığı kutuya bak aynı ilanı bende gördüm

Bu arada bu kart kesin madenci çıkması hem görüntü çıkışı yok hem 2 çipi aynı karta eklemiş çinliler resmi bir kart değil

İşin tuhafı başka yerde bulamadım kartı satan adam nerden bulmuş😀
ulan harbiden şaşırıyorum sapphire böyle bir şey yapamaz yapmaz :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kazım korur
keşke amd tercih etseydiniz bu bütçelerde çok daha iyi oluyor ucu ucuna oynatır gibime geliyor.
Elimde i5 4590 vardı üstüne cüzi bir miktar verip i7 4770k yükselttim sıfırdan almadım 1150 pine takılcak en iyi işlemciyi aldım anakart değiştirmemek için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen fake GPU o yüzden ucuza satıyorlar.
Vallahi şaşırdım adamlar neler yapıyor

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,517
İsim
efe araci
Elimde i5 4590 vardı üstüne cüzi bir miktar verip i7 4770k yükselttim sıfırdan almadım 1150 pine takılcak en iyi işlemciyi aldım anakart değiştirmemek için

Vallahi şaşırdım adamlar neler yapıyor
ryzen 4070 den daha saçma bir kart yani o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kazım korur
😂😂 Çinlilerin yaptığı kutuya bak aynı ilanı bende gördüm

Bu arada bu kart kesin madenci çıkması hem görüntü çıkışı yok hem 2 çipi aynı karta eklemiş çinliler resmi bir kart değil

İşin tuhafı başka yerde bulamadım kartı satan adam nerden bulmuş
Hiç sormadım sayın o zaman hocam girilmezmiş bu topa 🥲

ryzen 4070 den daha saçma bir kart yani o.O2
Hocam Max 2k ya alabileceğim en mantıklı seçenek rx580 4gb midir o zaman sizce fiyat performans olarak

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,517
İsim
efe araci

Hocam Max 2k ya alabileceğim en mantıklı seçenek rx580 4gb midir o zaman sizce fiyat performans olarak
aynen öyle FP olarak odur.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,517
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kazım korur
rica ederim mümkünse testlerini atın beraber bakalım içiniz rahat olsun.
Biraz araştırma yapayım bakalım 2. El sitelerinde testleri de paylaşırım buradan bakarız beraber

rica ederim mümkünse testlerini atın beraber bakalım içiniz rahat olsun.
Bir de elimde bozuk GTX 980 var da yaptırmak mantıklı olur mu onu kestiremiyorum yaptırmaya kalksam ekran kartı kadar para isteyecekler bir de haftalarca arıza tespiti tamir vs bekleyeceğim

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,517
İsim
efe araci
Biraz araştırma yapayım bakalım 2. El sitelerinde testleri de paylaşırım buradan bakarız beraber
2.5k ya rx580 8gb bulabilme ihtimaliniz olacağına inanıyorum çünkü :D araştırın biraz daha.

Bir de elimde bozuk GTX 980 var da yaptırmak mantıklı olur mu onu kestiremiyorum yaptırmaya kalksam ekran kartı kadar para isteyecekler bir de haftalarca arıza tespiti tamir vs bekleyeceğim
normalde güzel kart kullanılır ama tamiri zor olur ve evet kartın en az yarısı kadar masraf çıkarır.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,517
İsim
efe araci
1742767746449.png

hocam GPU WORLD TÜRKİYE grubunda güvenilir birinde ilan var 2300-2400 TL'ye indirip alabilirsin kaliteli model.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ölücüadam42
Polaris kartların çektiğini kimse çekmedi hocam valla😂
ulan harbiden şaşırıyorum sapphire böyle bir şey yapamaz yapmaz :kekw:
Yok hocam Sapphire olma şansı sıfır işin kötü yanı İnternette buna benzer modlu bir kart da yok(16gb var ama çift gpulu yok) mod ağabeyin dediği gibi fake sanırım 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kazım korur
Sahibinden demese aliexpressten tokatlanıyor sanacaktım
Bazı esnaflarımız aliexpressi aratmıyormuş hocam 😀
Alıntıyı görüntüle

hocam GPU WORLD TÜRKİYE grubunda güvenilir birinde ilan var 2300-2400 TL'ye indirip alabilirsin kaliteli model.
Bir de henüz pazarlıksız fiyat olarak 1500 e rx 470 ler var yaza kadar onla mı idare etsem acaba diyorum yazın işe girip komple sistemi değiştirme düşüncem var

Top Bottom