Çözüldü✓ Çift monitör kullanımı ekran kartımı yorar mı?

kutluyasayan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
362
Merhabalar şu aralar heveslendim ve bi çift ekran yapayım dedim. Zaten hale hazırda 1080p 144hz bir monitörüm vardı diğer alacağım monitör ise 2k 144hz olacak. Ekran kartım 4060 Ti 16gb vram çok sorun yaşatacağını düşünmüyorum ama bileni varsa acaba fps düşüklüğü yada ekran kartını yorma gibi sorunlar yaşanabilir mi?

Oyun oynucağın zaman oynadığın oyunu tam ekran yaptığında zaten ekran kartı hangi monitöre odaklanması gerektiğini biliyor 2024 yılındayız ***** değil bu kadar cihazlar merak etme.
Ramini 32 yap sorun yaşamazsın

Merhabalar şu aralar heveslendim ve bi çift ekran yapayım dedim. Zaten hale hazırda 1080p 144hz bir monitörüm vardı diğer alacağım monitör ise 2k 144hz olacak. Ekran kartım 4060 Ti 16gb vram çok sorun yaşatacağını düşünmüyorum ama bileni varsa acaba fps düşüklüğü yada ekran kartını yorma gibi sorunlar yaşanabilir mi?
Bence boşa elektrik israfı tabii yayın vs yapmıyosan

4 Ay önce bendede tek monitör vardı elektrik faturası 700 TL geliyodu 2. monitöre geçtim 1002 lira geldi tabi kullanımına göre değişir ben video çekip render aldığım için 20 saat açık pc
Ben max 3 saat harciyorum pc'de maksat iş kolayliği zaten ayrıca elektrik tüketimi çok olan bi monitörde almam

4 Ay önce bendede tek monitör vardı elektrik faturası 700 TL geliyodu 2. monitöre geçtim 1002 lira geldi tabi kullanımına göre değişir ben video çekip render aldığım için 20 saat açık pc
hocam fazla abartmayın istersiniz günlük 24 saat açık olsa bile 1 monitör ayda 302 tl fark yapmaz. yanlış yönlendirme yapmayalım

Hocam yan ekrana dc veriyom spotify veriyom ana ekranda oyunlara akıyorum hiçbir problem yorma o bu şu yok kafanda soru işareti kalmasın aşırı havalı oluyor 2 yıldır kullanıyorum 2 monitör hiçbir eksisini görmedim

Bence boşa elektrik israfı tabii yayın vs yapmıyosan
Nr alaka dostum ben yayın yapmıyorum diğer ekranda görmek istediğim bişeyler oluyor, dizi falan açıyorum. Fatura etkisi de çok alakasız bi monitör bir ayda 300 tl fark attırmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,042
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri