Çiğ kaju turna yemişi 2400 gr 496🔥🔥

176 liraya almıştık bu seti komple. fiyat tabi pahalı ona göre.

ama alacaklar 1 saniye düşünmesin çok lezzetli hem kajusu hemde yemişleri. zaten yorumlarda belli.

Mükemmel bir şey bu arada ya. Çok güzel bence

Hocam gecenki indirimde aldım ve tarihleri çok yakın gönderilmişti. Yine öyle olabilir

İlk 8 kutu iyiydi ama sonra kaju bile olsa bayıyor :) 16 kutuyu 320 ye almıştım geçen ay. Şans verilir. Ayrıca kutuları da çok güzel.

ellerinde fazla skt ürünü var diye düşünüyorum 2. ürün 1tl çok mantıklı bir indirim değil yoksa
Eğer kaju miktarı yarı yarıyaysa. 1200gr kaju yapar. 100tlsi cranberry 400tlsi kaju. Yani kajunun kilosu 330a geliyor. Kajuya cranberry tadı işlemiş olacak diye düşünüyorum. Ki öyle olmasa bile pek uygun değil gibi. Kaldı ki istemediğiniz bir şeyle karışık geliyor.

Eğer kaju miktarı yarı yarıyaysa. 1200gr kaju yapar. 100tlsi cranberry 400tlsi kaju. Yani kajunun kilosu 330a geliyor. Kajuya cranberry tadı işlemiş olacak diye düşünüyorum. Ki öyle olmasa bile pek uygun değil gibi. Kaldı ki istemediğiniz bir şeyle karışık geliyor.
kardo bi müşteri hesaplamış 150gr kutunun içinde 90gr çiğ kaju 60gr cranberry varmış. Toplamda 1440gr çiğ kaju , 960gr cranberry oluyor içinde.
Cranberry hiç tatmadığım bir kuru yemiş aslında tadını merak ediyorum alınabilir belki.

Geri