🔥İndirim Çikolatalarda 4 Al 2 Öde Migros

yagizjdkg

80+
Reaksiyon skoru
116
Bazı bölgelerde stok gözükmüyor market açılınca yenilerler. Gecenki dondurma kampanyasında da stok gözükmüyordu market açılınca yenilediler sanırım akşamdan insanlar bitirmesin diye yapıyorlar.
Ek olarak Nutella Yumurta Salça ve kahvelerde 2 al 1 tanesi money iade kampanyası var

Son düzenleme:
çektim eyv.

Stok bitince sepete ekleyebilip ustunde 4 al 2 ode yazmaya devam mi ediyor dostlar? Bu migrosla bi anlasamadim 4 al 2 ode diyor ekliyorum sepete düşmüyor

Aldım ben de konu sahibine teşekkür

Teşekker Ederiz Depomuz Bu Ayda Doldu

Çeşitler çok azalmış mars bounty felan çektik bakalım.

Bazı bölgelerde stok gözükmüyor market açılınca yenilerler. Gecenki dondurma kampanyasında da stok gözükmüyordu market açılınca yenilediler sanırım akşamdan insanlar bitirmesin diye yapıyorlar.
Ek olarak Nutella Yumurta Salça ve kahvelerde 2 al 1 tanesi money iade kampanyası var
Ayrica Migros 3 4 gündür 12 den sonra ücretsiz getirme kampanyası da yapıyor ama o zamana kadar stok bitebilir
eyvallah 20 tane çikolata çektim hepsi ortalama 32 tl ye geldi tanesi :D

Hocam bu kampanyalar nasıl işliyor ürünlerde 4 al 2 öde yazıyor ama sepette halen fiyat düşmüyor. Ödeme ekranına girip kart bilgilerini kadar dolduruyor ama yine de aynı fiyattalar.

sadece promosyon olan kısmını alsak oluyor mu

Geri