AnonimArkadaşlar selamlar, komşumdan gürültü sebebiyle cimer üzerinden şikayetçi oldum. Kendileriyle bir sorun yaşamak istemiyorum. Yapılan şikayetler anonim olarak mı gözüküyor?
AnonimdirArkadaşlar selamlar, komşumdan gürültü sebebiyle cimer üzerinden şikayetçi oldum. Kendileriyle bir sorun yaşamak istemiyorum. Yapılan şikayetler anonim olarak mı gözüküyor?
ben senin anonim ne diyor ablacım buAnonim
Son düzenleme ile Anonim şikayet olayı kalktı hocam. Komşunuzun muhtemelen haberi olur sizin ihbar ettiğinizden. Sahte ihbarlar ile sistem suistimal edildiği için böyle bir değişikliğe gidildi.Arkadaşlar selamlar, komşumdan gürültü sebebiyle cimer üzerinden şikayetçi oldum. Kendileriyle bir sorun yaşamak istemiyorum. Yapılan şikayetler anonim olarak mı gözüküyor?
Hocam ilk olarak anonim ve direk şikayet edin uyardiysaniz sikayet ettiğinizi anlar.Arkadaşlar selamlar, komşumdan gürültü sebebiyle cimer üzerinden şikayetçi oldum. Kendileriyle bir sorun yaşamak istemiyorum. Yapılan şikayetler anonim olarak mı gözüküyor?
Hocam direkt şikayet ettim. Kendileri cidden gıcık denilecek türden komşular ondan dolayı anonim mi diye merak etmiştim sağolun. Bir şey daha soracaktım şimdi şikayetten sonra ne olacak uyarı falan mı verecekler bir bilginiz var mı?Hocam ilk olarak anonim ve direk şikayet edin uyardiysaniz sikayet ettiğinizi anlar.
Bildiğim kadarıyla evet uyarılıyorlar.Hocam direkt şikayet ettim. Kendileri cidden gıcık denilecek türden komşular ondan dolayı anonim mi diye merak etmiştim sağolun. Bir şey daha soracaktım şimdi şikayetten sonra ne olacak uyarı falan mı verecekler bir bilginiz var mı?