Cimer şikayetler anonim mi?

WindyZie

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selamlar, komşumdan gürültü sebebiyle cimer üzerinden şikayetçi oldum. Kendileriyle bir sorun yaşamak istemiyorum. Yapılan şikayetler anonim olarak mı gözüküyor?

Arkadaşlar selamlar, komşumdan gürültü sebebiyle cimer üzerinden şikayetçi oldum. Kendileriyle bir sorun yaşamak istemiyorum. Yapılan şikayetler anonim olarak mı gözüküyor?
Anonimdir

Son düzenleme ile Anonim şikayet olayı kalktı hocam. Komşunuzun muhtemelen haberi olur sizin ihbar ettiğinizden. Sahte ihbarlar ile sistem suistimal edildiği için böyle bir değişikliğe gidildi.

• Beğen
Reaksiyonlar: qcil
Hocam ilk olarak anonim ve direk şikayet edin uyardiysaniz sikayet ettiğinizi anlar.

Valla belli olmuyor bizim arkadaş üniversiteyi şikayet etmişti kışın ısıtma sistemi çalışmıyor diye. Şikayet dekanlığa açık bir şekilde gitmiş. Dekan arkadaşı yanına çağırıp azarlamıştı neden şikayet ediyon diye

Anonim şikayetler dikkate alınmak zorunda değildir

Hocam ilk olarak anonim ve direk şikayet edin uyardiysaniz sikayet ettiğinizi anlar.
Hocam direkt şikayet ettim. Kendileri cidden gıcık denilecek türden komşular ondan dolayı anonim mi diye merak etmiştim sağolun. Bir şey daha soracaktım şimdi şikayetten sonra ne olacak uyarı falan mı verecekler bir bilginiz var mı?

Hocam direkt şikayet ettim. Kendileri cidden gıcık denilecek türden komşular ondan dolayı anonim mi diye merak etmiştim sağolun. Bir şey daha soracaktım şimdi şikayetten sonra ne olacak uyarı falan mı verecekler bir bilginiz var mı?
Bildiğim kadarıyla evet uyarılıyorlar.

Anonim olarak şikayet edebiliyorsun fakat işin içine polis yada bir davalık durum olduğunda ismini paylaşıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri