Neler Yeni

Öneri ÇİN MALI KLAVYE ALINIR MI

Elnur777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Elnur Muradov
Bütçe
2000
max 2000tl büdceli gradient keycap set tipli klavyenin tasarımını çok begendim. Amma baktığım kadarıyla hepsi çin malı . Çin malı klavye alınır mı?? Hangi sorunları var. Gradient keycap tipli tasarımlı çin malı olmayan klavye markaları var mı?

GPiro

80+ Platinum
Her üretim çinde yapılıyor yaptıran kim ona bakmak lazım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,482
İsim
Hacı
alınır.

Loki_0

80+
max 2000tl büdceli gradient keycap set tipli klavyenin tasarımını çok begendim. Amma baktığım kadarıyla hepsi çin malı . Çin malı klavye alınır mı?? Hangi sorunları var. Gradient keycap tipli tasarımlı çin malı olmayan klavye markaları var mı?
Genel olarak alınır ama hangi klavyeden bahsettiğinizi söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz.
Gradient keycap tipli tasarımlı çin malı olmayan klavye markaları var mı?
Çoğu klavye çinde üretiliyor zaten ama anlatmak istediğiniz sanırım asus,razer gibi markaların bu tarz klayveleri var mı ise hayır hiç görmedim.

Elnur777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Elnur Muradov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak alınır ama hangi klavyeden bahsettiğinizi söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz.

Çoğu klavye çinde üretiliyor zaten ama anlatmak istediğiniz sanırım asus,razer gibi markaların bu tarz klayveleri var mı ise hayır hiç görmedim.
Machenike k500-b84

Loki_0

80+
Machenike k500-b84
Markanın kendisini biliyorum ama yazdığınız modeli ilk defa duydum. Machenikenin genelde bu bütçelerdeki klavyelerinde huano yada outemu switch kullanılıyor. Yazdığınız modelde huano switch varsa alınabilir ama outemu varsa o paraya değmez diye düşünüyorum. Ayrıca gradient keycap için şu modeli önerebilirim size.
İyzico cashbackleri ile çok uyguna geliyor.

Elnur777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Elnur Muradov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Markanın kendisini biliyorum ama yazdığınız modeli ilk defa duydum. Machenikenin genelde bu bütçelerdeki klavyelerinde huano yada outemu switch kullanılıyor. Yazdığınız modelde huano switch varsa alınabilir ama outemu varsa o paraya değmez diye düşünüyorum. Ayrıca gradient keycap için şu modeli önerebilirim size.
İyzico cashbackleri ile çok uyguna geliyor.

Tesekkurler ❤️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,912
Üyeler
170,431
Son üye
EylülAlya
Top Bottom