Öneri Çin motoru çekincesi

kermoca

80+
Reaksiyon skoru
1
Beyler şimdi aklımda bajaj ns125 vardı sonra bir tane rks srk 125r gördüm adamla konuştum memnundu bi sıkıntısı yoktu. Tipi tasarımı kadranı ve dokunuca da malı güzel geldi. Ama çin motoru beni çekindiriyor ilk motorum kronik sıkıntı çıkarır parça bulamam falan. Sizce riske girip çin almaya değer mi yoksa bajaj ns125 mi alayım (a1 ehliyet var)

Beyler şimdi aklımda bajaj ns125 vardı sonra bir tane rks srk 125r gördüm adamla konuştum memnundu bi sıkıntısı yoktu. Tipi tasarımı kadranı ve dokunuca da malı güzel geldi. Ama çin motoru beni çekindiriyor ilk motorum kronik sıkıntı çıkarır parça bulamam falan. Sizce riske girip çin almaya değer mi yoksa bajaj ns125 mi alayım (a1 ehliyet var)
hocam başkalarının o motor kötü o motor çirkin düşüncesini boşverin siz seviyosanız sıkıntı yok

hocam başkalarının o motor kötü o motor çirkin düşüncesini boşverin siz seviyosanız sıkıntı yok
Doğru söylüyorsun onu bende düşündüm ama çevremde bu konuları anlayanlara da sorum onlarda çin motoru sıkıntılı dedi şimdi bilgi de yok ufacık sıkıntı olsa servise gitmem lazım şehrinde de çok yetkili servis yok

Bajaj varken RKS'ye bakılmaz bile. Bajaj'ın sevmediğim yanları var kadranı vs yıllardır değişmedi hep klasik takılıyorlar ama her işi görüyor makina.

Çin kozmetiğe önem veriyor.
Net bajaj al geç derim zamanında hondanın motor bloklarını yapmıştı

Kanka adam çirkinlikden ziyade parça beklermiyim servis ağı nasıldır anlamında soruyor yoksa görüntü olarak tabii ki herkesin güzellik görecesi farklıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlangıç motoruysa aslında ybr125 alabilirsin

sana şu anda çin motoru olmayan bir motor tavsiye eden adamın cebinden 100bin lira vermesi lazım. vermezse onu dinleme

ikinciel Japon tercih ederim
Doğru diypsun da bu fiyatlara en fazla 2017 geliyor tabi japon ayrı ama yine de 7 yıllık oldu sonuçta ve çok temiz bakmıyor insanllar

sana şu anda çin motoru olmayan bir motor tavsiye eden adamın cebinden 100bin lira vermesi lazım. vermezse onu dinleme
Evet maalesef Japonlar bu güvenden dolayı fiyatları uçurdu

Doğru diypsun da bu fiyatlara en fazla 2017 geliyor tabi japon ayrı ama yine de 7 yıllık oldu sonuçta ve çok temiz bakmıyor insanllar

Evet maalesef Japonlar bu güvenden dolayı fiyatları uçurdu
bu arada yeni yeni amerika markası olup da çinde üretilen birkaç isim türkiyeye giriş yaptı. UM markasının fiyat listesine de bakmanı öneririm. ama istediğin tarzda motoru orda bulabilir misin bilmiyorum ben daha çok chopper cruisera ilgili olduğumdan onları keşfetmiştim

bu arada yeni yeni amerika markası olup da çinde üretilen birkaç isim türkiyeye giriş yaptı. UM markasının fiyat listesine de bakmanı öneririm. ama istediğin tarzda motoru orda bulabilir misin bilmiyorum ben daha çok chopper cruisera ilgili olduğumdan onları keşfetmişti
Yok ya ilk motorum 16 yaşındayım şimdi chopper olmaz hem chopper sevmiyorumda ama yine bakarım sağol bide yeni piyasaya girmiş motora şans vermekte biraz riskli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,982
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri