- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 40,493
Ölü hücreleri nasıl görcez?
Onu bilmiyorum, ama senin SSD muhtelemen BX500 mantığı ile çalışıyor sağlık durumu, eğer öyleyse sağlık durumunu aşırı takma.
Ölü hücreleri nasıl görcez?
SSD sağlığım %93 samsung olmasına rağmen fazla mı ?Onu bilmiyorum, ama senin SSD muhtelemen BX500 mantığı ile çalışıyor sağlık durumu, eğer öyleyse sağlık durumunu aşırı takma.
SSD sağlığım %93 samsung olmasına rağmen fazla mı ?
Ölü hücre nerede yazar ?SSD'ye göre değişiyor sanırsam o.
Çok bilgim yok.
Rehber: SSD Sağlığını Yorumlama
SSD kullanan herkes sağlığı düşse de konu açsam der gibi sağlık takip eder olmuş. Ben de doğru bilinen bazı yanlışlar hakkında rehber niteliğinde bir konu açmak istedim. Tam olarak rehber oluyor mu emin değilim ama bence oluyor. Her sağlık düşüşü sorun değildir! Sebep ise şu: SSD'ler sağlık...www.technopat.net
@RevDeisDou
Burada arkadaş anlatıyor, eğer ilk anlattığı gibi ölü hücre sonucu sağlık düşüşü ise sıkıntı ama diğerleri çok sıkıntı değil.
Benimki buSSD'ye göre değişiyor sanırsam o.
Çok bilgim yok.
Rehber: SSD Sağlığını Yorumlama
SSD kullanan herkes sağlığı düşse de konu açsam der gibi sağlık takip eder olmuş. Ben de doğru bilinen bazı yanlışlar hakkında rehber niteliğinde bir konu açmak istedim. Tam olarak rehber oluyor mu emin değilim ama bence oluyor. Her sağlık düşüşü sorun değildir! Sebep ise şu: SSD'ler sağlık...www.technopat.net
@RevDeisDou
Burada arkadaş anlatıyor, eğer ilk anlattığı gibi ölü hücre sonucu sağlık düşüşü ise sıkıntı ama diğerleri çok sıkıntı değil.
Hocam bende bx500 240 GB kullanıyorum. 1 yıl oldu sağlığı düştü ama bir sorunu yok. Kesin sorun olur diye bişey var mı?Onu bilmiyorum, ama senin SSD muhtelemen BX500 mantığı ile çalışıyor sağlık durumu, eğer öyleyse sağlık durumunu aşırı takma.
Benimki bu
Alıntıyı görüntüle
Ölü hücre nerede yazar ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam bende bx500 240 GB kullanıyorum. 1 yıl oldu sağlığı düştü ama bir sorunu yok. Kesin sorun olur diye bişey var mı?
neden sıcaklık vb. görünmüyorBuda benim 2. bebek Windows' u buna kurdum. Ölmüyor....
Alıntıyı görüntüle
tabikide sorun olmazHocam bende bx500 240 GB kullanıyorum. 1 yıl oldu sağlığı düştü ama bir sorunu yok. Kesin sorun olur diye bişey var mı?
2013' de alındı. Yazma ve sıcaklığı hiçbir şekilde göremiyorum. HyperX olanın ki de gözükmüyor. Ona ise Sentinelden bakıyorumneden sıcaklık vb. görünmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tabikide sorun olmaz
boom diiye patlayacak hali yok ya
Sende de sistem kilitlenme sorunu var mı?Bu da benden, Adata SU650.
15000 saatlik crucial (110 kez)Download Hard Disk Sentinel
Download Hard Disk Sentinel, Professional, Trial, DOS, Linux versionswww.hdsentinel.com
Bunu indirince söylüyor galiba ölü hücreyi.
@RevDeisDou @Oneomous